Kā satikt savu mīlestību

“Ir grūti satikt mīlestību …” Un bieži iemesls ir pašā sevī. Lai pietuvinātu, ilgi gaidītās sapņu attiecības ar vīrieti, jums ir nepieciešams saprast, kas jums traucē atrast personisko laimi, un nosūtiet visu enerģiju, lai novērstu šo šķērsli.

Meklējiet savu laimi!

Problēma: dažas meitenes, kas cieš no vientulības, ir pārliecinātas, ka skaists princis pats viņas atradis. Šādas domas visbiežāk piemeklē romantiskos Vēžus, Vēršus un Ūdensvīrus. Bet kā tas notiks, ja lielāko daļu laika vientuļo skaistuļu pavadīs mājās?

Lasīt arī: Horo***ps nedēļai: 12.-18.februārim – mīlestības un siltu jūtu laiks

Ko darīt: pārtrauciet dīkstāvi un ņemiet likteni savās rokās. Biežāk apmeklējiet sabiedriskas vietas, piekrītiet draugu ielūgumiem pavadīt kopīgu atpūtu un nebaidieties meklēt internetā.

Novērtējiet sevi

Problēma: Ja jūs domājat, ka jūs neesat cienīga kārtīga vīrieša mīlestības, tad tas ir iespējams, ka jūs saistīsiet savu dzīvi ar sliņķi, egoistu vai tirānu. Ja jūs domājat, ka visi vīrieši vēlas “tikai vienu”, tad liktenis, atbalstot šādu domāšanu, savedīs jūs tikai ar brunču mednieku. Un, ja jūs beidzot esat pārliecināta, ka vientulība ir jūsu liktenis, tad jūs nevarēsiet atrast savu dvēseles draugu. Šādas pesimistiskas programmas bieži uzstāda paši neaizsargātākie: Zivis un Strēlnieki.

Ko darīt: domas nosaka nākotni. Vai jūs vēlaties, lai nākotne būtu gaiša un saulaina? Mainiet iestatījumu uz pozitīvu.

Bailes no attiecībām

Problēma: reizēm bailes liedz mums satikt mīlestību: bailes par karjeras upurēšanu attiecību labad, pamešanu, maldināšanu. “Jūs būsiet vīlušies, jūs cietīsiet, zaudēsiet brīvību … Vai nav labāk būt vienam, kas vismaz saglabās jūsu mieru?” – bieži vien čukst Svaru un Ūdensvīru šaubīgā iekšējā balss, kas vienmēr šaubās. Nav labāk! Bet galvenais, to saprast, ne pārāk vēlu.

Lasīt arī: 7 veidi kā piesaistīt naudu

Ko darīt: nav izdevīgi baidīties. Bailes mērķis ir glābt mūs no kaut kā jauna, ko mēs vēl nezinām. Jāapzinās, kur jūsu bailēm kājas aug, un mēģiniet tās pārvarēt – ieviest izmaiņas.

Meklējat perfektu vīrieti

Problēma: ideāla vīrieša tēls veidojas katras meitenes prātos bērnībā, un, diemžēl, tas dažreiz kļūst par šķērsli, lai satiktu mīlestību. Galu galā, tēls ir sava veida rāmis, ārpus kura nav vēlmes skatīties. Īpaši bieži saskaras ar šo problēmu meitenes Skorpioni, Dvīņi un Mežāzis.

Ko darīt: mēģiniet dot vīrietim iespēju, pat ja jums nepatīk viņa darbs vai dzimumzīme uz viņa vaiga. Aprunājieties ar personu, un tikai tad izdariet secinājumus, lai nejauši neizbrāķētu savu otro pusīti. Un atceries: neviens nav perfekts, pat ne jūs. Tādēļ ir negodīgi pieprasīt pilnību no citiem.

Iemācieties būt vājai

Problēma: sieviete, kas ir māte un uguns turētāja, ir Iņ pasīvā sākuma iemiesojums. Vīrietis, būdams karavīrs un pelnītājs, iemieso aktīvo Jaņ sākumu. Kad sieviete attīsta Jaņ funkcijas (aktivitāti, neatkarību, gribu, agresiju, spiedienu), viņa izaicina dabu. Iespējams, tā būs iespēja sasniegt lielus panākumus savā karjerā, bet Iņ enerģijas trūkums un Jaņ enerģijas pārprodukcija, traucēs satikt savu otro pusīti. Ir vērts nopietni padomāt par to vientuļajām Auna, Lauvas un Jaunavas zīmju pārstāvēm.

Lasīt arī: Kā atjaunot sieviešu enerģiju

Ko darīt : nepierādiet spēku un neatkarību vīrieša klātbūtnē. Iemācieties būt vāja.

Astrologa padomi

• Pašpietiekamām un neaizsniedzamām uguns elementā pārstāvēm ( Auns, Lauva, Strēlnieks ) zvaigznes iesaka pašai spert pirmo soli ceļā uz vīrieša sirdi.
• Dzimušās zem ūdens elementa ( Vēzis, Skorpions, Zivis) zīmes, sapņo piedzīvot spēcīgu un visaptverošu mīlestību. Bet dzīve nav grāmata, un patiesu laimi var palaist garām, meklējot ideālu sajūtu.
• Gaisa elementa pārstāvji ( Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs ) ir reāli intelektuāļi, kas ir pieraduši analizēt visu un novietot to plauktos. Bet mīlestība ne vienmēr liek domāt loģiski, un, kā jūs zināt, analīze nogalina jūtas. Lai atrastu mīlestību, gaisa meitenēm vajadzētu vairāk klausīties sirdī nekā prātā.
• Meitenes, kas dzimušas zem zemes elementu zīmēm ( Vērsis, Jaunava, Mežāzis ), pārāk nopietni attiecas uz attiecībām, un tas atbaida vīriešus. Viena no galvenajām zemes skaistuļu kļūdām ir sākt sarunu par laulībām un bērniem gandrīz pirmajā dienā ar jauno vīrieti. Nesteidziniet vīrieti.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment