7 iemesli, kāpēc vīrieši krāpj

1. Tāpēc, ka viņš ir pārāk seksīgs

Viņš ir tas vīrietis, par kuru vienmēr esi sapņojusi. Pašpārliecināts, ļoti labi izskatās vai vismaz neizskatās slikti. Viņam vienkārši ir ļoti daudz iespēju.

Parasti viņš ir tas, kuram tiek izteikti dažādi piedāvājumi, kas kādu dienu var sākt šķist vilinoši. Un (kas, protams, ir atkarīgs no viņa rakstura) kādreiz viņš var nebūt spējīgs pateikt “nē”.

2. Tāpēc, ka tas tiešām ir tikai sekss

Kad esi viņu atmaskojusi un viņš saka, ka tas viņam neko nenozīmē, visticamāk, ka viņš saka pilnīgu patiesību. Vīriešiem tas tiešām ir tikai sekss.

Pētījumi ir pierādījuši, ka tad, kad partneris ir pieķēris savu mīļoto krāpšanā, sieviete vienmēr vēlas uzzināt, vai viņas vīrietis tajā sievietē ir iemīlējies, bet vīrieši vēlas uzzināt tikai specifiskas detaļas par to, kas ir noticis šī akta laikā.

3. Tāpēc, ka viņš var

Mūsdienās ir ļoti daudz sieviešu, kuras vēlas būt mīļākās. Sievietes krāpj gandrīz tikpat bieži cik vīrieši.

Mīļākās ir rokas stiepiena attālumā, kas padara vīrietim viņas par ļoti viegli iegūstamām.

4. Tāpēc, ka viņš to vēlas

Tas ir vīrieša dabā – iepazīt pēc iespējas vairāk sieviešu. Tāpat viņiem ļoti patīk medīt sievietes – tas ir aizraujoši. Dažkārt tas ir tikai tāpēc, lai viņi zinātu, vai ir spējīgi sievieti “ievilkt gultā”.

5. Tāpēc, ka viņš zina, ka var to noslēpt

Vai vismaz zina, ka tu viņam to piedosi. Parasti šī pārliecība rodas no citiem “baltajiem meliem”, kurus esi viņam piedevusi. Vīrietis sāk domāt, ka viņš var izdarīt arī ko lielāku, un tas viņam tiks piedots.

Un, ja viņš jau ir krāpis tevi iepriekš (vai arī krāpis iepriekšējo partneri), pastāv arvien lielāka iespējamība, ka viņš to darīs vēlreiz.

6. Tāpēc, ka jūs viens otram neesat īstie

Mēs katrs sākam attiecības citādāku iemeslu dēļ un bieži vien pārāk noticam “dzirkstelei” – tā mums liek domāt, ka šis cilvēks ir īstais un vienīgais. Un nemanot mēs varam iemīlēties vīrietī, kuram iepriekš ir bijušas ļoti daudz sievietes, kas patiesībā ir ļoti grūti pārvarams ieradums.

7. Tāpēc, ka viņa draugi arī krāpj

Viņa draugi to dara un viņi taču ir labi vīrieši, ne? Iespējams, ka to ir darījis viņa tēvs, un viņš domās, kādēļ gan lai arī nevarētu to izdarīt. Jo vairāk viņš apgrozīsies sabiedrībā, kur ir cilvēki, kuri ir krāpuši, jo lielāka iespējamība pastāv, ka uz to būs spējīgs arī viņš pats.

Protams, tas nenozīmē, ka, ja tavs draugs atbilst kaut kam no šī, viņš noteikti tevi krāps. Tomēr šīs ir lietas, uz kurām būtu vērtīgi paraudzīties mazliet vairāk, lai nākotnē varētu izvairīties no liekām sirdssāpēm.

Avots: www.yourtango.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">es</cite>

    8. (1.) Tāpēc, ka vīriešu skaitliski ir mazāk nekā sieviešu, līdz ar to nekas cits neatliek. Pretējā gadījumā viena daļa sieviešu tā arī paliktu nedabūjušas 😉

  • <cite class="fn">RicuSans</cite>

    Kad es vienreiz izlasīšu rakstu par 7 iemesliem kādēļ krāpj sievietes? Mhhh varētu padomāt ka krāpj tikai vīrieši!!

  • <cite class="fn">Laima Kundziņa</cite>

    Nav patiesība par sieviešu pārsvaru statistiski pār vīriešiem. Vairāk sieviešu ir vecuma grupā 50 un +, bet jaunāki vīrieši ir vairākumā pār sievietēm. Skaidrojums vienkāršs – netika atražoti divos pasuales karos kritušie vīrieši, bet tiek bērni, kuri dzima 70-tajos un 80-tajos gados, vairākumā ir dzimuši zēni.

  • <cite class="fn">luianna</cite>

    Pêc savas pieredzes varu spriest,ka ir viriesi kuri skries l’ai cik labi nebûtu màjàs attiecibas,tàda vinos daba radijusi instingtu.Pédéjàs attiecibas vins vecàks par 12 gadiem,pirmie tris ménesi lieliski,tad sàkàs fantastiska greisirdiba,pats veselu pusgadu kontaktéjas ar savu bijuso pasiju,slepeni,tikkai darba laika.Kad liku faktus prieksa,bija sokets ,ka nu ir iekritis-taisnojas ka pimklasnieks.Vispar iepazit cilvéku grûti,jo izliekas tads engelitis,un balss tik zéliga,visas tàdas maitas bijusas tikkai vina nauda vajadziga,Kà saka gribi iepazit virieti,piedzirdi vairàkas reizes, redzési kàds vins nedzeràjs un kas vinam aiz àdas slepjas Îstenîbà,Visas més gribam mîlét un mîlétas bût,un màcamies nô savàm klûdàm.

Leave a Comment