7 noteikumi, kā atbrīvoties no nabadzības un parādiem

Ikviens vēlas būt bagāts un veiksmīgs, bet ne visiem tas izdodas. Bagātības enerģija ir pavisam vienkārša. Ir vairāki noteikumi, kā izkļūt no nabadzības un sākt palielināt savus ienākumus.

Jūs variet izmantot numeroloģiju, lai aprēķinātu savas naudas dienas, taču tas nenozīmē, ka jums ir jābūt aktīvam tikai labvēlīgos periodos. Tālāk aprakstīti padomi, kuri palīdzēs jums vienmēr un jebkuros apstākļos palikt finansiāli veiksmīgiem.

Atbrīvojieties no atkritumiem

Vecais piesaista visu veco. Jaunais, gluži pretēji, piesaista visu jauno. Tā tas bija, tā ir un tā būs. Tas ir Visuma aizstāšanas likums, kas saka, ka, ja neatbrīvosies no vecām lietām, jaunas neparādīsies. Tas pats attiecas uz veciem ieradumiem, kas ir kaitīgi, postoši un bezjēdzīgi. Centieties pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no nevajadzīgām, vecām un salauztām lietām savā mājā. Atbrīvojot vietu kaut kam jaunam, šis jaunais noteikti parādīsies tavā dzīvē. Nenāk par ļaunu arī sakopt, lai uzlabotu pozitīvās enerģijas plūsmu mājā.

Esi dāsns

Šeit nav runa par naudu, bet par citu, svarīgāku dzīves resursu – laiku. Dalieties ar laiku ar mīļajiem un neaizmirstiet darīt labus darbus kolēģiem un draugiem. Visums noteikti pamanīs tavus pozitīvos darbus un augstsirdību, tāpēc būs dāsns arī pret tevi.

Neaizmirstiet ziedot, lai arī cik pieticīgi. Visums to noteikti pamanīs un sūtīs jums daudz finansiālas veiksmes.

Lasi arī: 8 pazīmes, ka kāds tevi apskauž

Labāk ģērbies

Labāk nenozīmē dārgāk. Tas attiecas uz cilvēka neglītumu. Apģērbam jābūt tīram, ķermenim patīkamam un apģērbs netraucē kustībām. Ģērbies tā, lai cilvēki tevi ieraugot saprastu, ka tev ir ērti un labi. Tas ļoti pozitīvi ietekmēs tavu harizmu un spēju veidot jaunus sakarus. Finansēs un biznesā tas ir ārkārtīgi svarīgi. Turklāt palielināsies jūsu aura un atvērsies čakras, kas pozitīvi ietekmēs jūsu produktivitāti.

Pavadiet laiku ar bagātiem cilvēkiem

Ar bagātajiem vai veiksmīgajiem. Centieties pēc iespējas biežāk sazināties ar tiem, kuri ir labāki par jums, veiksmīgāki un gudrāki. Tikai tādā veidā jūs varat atrast motivāciju finansiālai izaugsmei. Tādējādi jums būs daudz patīkamāk nodarboties ar uzņēmējdarbību, jo labāk sapratīsiet, ka smags darbs atmaksājas. Ja cilvēks daudz komunicē ar slinkām, viduvējām un infantīlām personībām, tas izraisa viņa enerģijas samazināšanos. Viņš pārstāj vēlēties vairāk, tāpēc viņa ienākumi strauji samazinās.

Neaizņemieties un neaizdodiet

Raksts par to, kā neiekļūt parādos un būt bagātākam, tāpēc padoms naudu neaizņemties šķiet pašsaprotams. Patiesībā ne viss ir tik acīmredzams, kā šķiet no pirmā acu uzmetiena. Daudzi cilvēki nez kāpēc uzskata, ka naudas aizdošana kādam vai naudas aizņemšanās pašiem ir norma, taču tā nav. Tā ir liktenīga kļūda ikvienam, kurš vēlas kļūt bagāts. Cilvēki vēlas visu dabūt tieši šeit un tagad, tāpēc mirkļa laimes labad ir gatavi iekrist parādos.

Tas ir nepareizi, jo, kad cilvēks kādam ir parādā, viņš nav pilnībā brīvs. Tas ir kā jaudīgs dators, kuram nav ļauts ar maksimālu produktivitāti pāriet darba režīmā. Parāds ir kā apkakle, ko mēs uzliekam sev, lai tas, kuram esam parādā, paturētu mūs pie pavadas. Centieties ne no viena neaizņemties un neaizdot savu naudu.

Aktivizējiet naudas zonu mājā

Stāviet ar muguru pret ārdurvīm un pagrieziet seju pret dzīvokli. Bagātības zona atrodas galējā kreisajā stūrī. Bagātības zonai jābūt tīrai. Tāpat nedrīkst būt priekšmeti, kas atbaida Čī enerģiju. Tajos ietilpst vecas lietas, atkritumi. Ir ļoti svarīgi, lai šī vieta būtu apgaismota. Tur var iedegt sveces ar citrusaugļu aromātu. Šo zonu var aktivizēt arī ar Ūdens stihijas spēku, novietojot tur akvāriju vai strūklaku. Ja dzīvoklis ir mazs vai kāda cita iemesla dēļ nav iespējams ierīkot akvāriju vai strūklaku, tur var iekarināt jūras fotogrāfiju vai dīķa vai ūdenskrituma attēlu.

Nerunājiet par naudu ar svešiniekiem

Nekādā gadījumā nepārrunājiet ne ar vienu par saviem nākotnes plāniem, savām aktualitātēm un vienkārši nestāstiet nevienam par to, cik jums ir naudas, kam to grasāties tērēt. Nauda, ​​tāpat kā laime kopumā, mīl klusumu. Cilvēks, kurš visu noklusē no svešiniekiem, vienmēr ir veiksmīgāks.

Leave a Comment