7 pazīmes, kas liecina, ka jūsu pašreizējais darbs vairāk kaitē nekā sniedz prieku

Izlemt, kad pamest darbu, var būt grūts un mulsinošs lēmums. Amats, kas kādreiz jums patika, var vairs nesinegt jums prieku. Ir mainījušies karjeras mērķi vai arī uzņēmuma vadības maiņa ir mainījusi jūsu priekšstatu par darbu.

Dažkārt ir grūti atšķirt, kad jums vienkārši ir nepieciešamas brīvdienas un kad jums ir nepieciešams pavisam jauns darbs. Šajā rakstā ir izklāstītas “brīdinājuma zīmes”, kas var parādīties, kad jūsu darbs jūs lēnām “apēd”.

1.Jūs jau esat pārāk labs amatam, kurā atrodaties

Kādi ir “simptomi”? Jūs vairs nevarat uzlabot savu darba sniegumu. Jūs esat apguvis savu amatu, veicat uzdevumus rekordlielā ātrumā un bez kļūdām vai gandrīz bez kļūdām. Jūs vairs nejūtaties tā, it kā darbā būtu “jāpārvar izaicinājumus”. Uzdevumi, kas kādreiz jūs iedvesmoja, tagad liek jums garlaikoties. Jūs esat pārstājis mācīties, un jūsu priekšnieki ir pārstājuši mācīt. Jūs vairs neaizrauj darbs, ko darāt.

2.Jūs neredzat izaugsmes iespējas

Kādi ir “simptomi”? Jūs esat paaugstināts tik augstu, cik atļauj jūsu amats. Varbūt esat paaugstināts amatā vairākas reizes, vai varbūt jūs vispār nekad neesat paaugstināts amatā, bet nav tālākas paaugstināšanas, ko jūs varētu izvirzīt par mērķi un strādāt, lai to sasniegtu. Trūkst iespējas tikt atalgotam par smagu darbu un uzlabojumiem, kas garantēti atņems jūsu entuziasmu un vēl vairāk samazinās jūsu mērķtiecību.

Lasi vēl: Kā atbrīvoties no košļājamās gumijas matos, neizmantojot radikālas metodes

3.Jūs strādājat “autopilotā”

Kādi ir simptomi? Jūs pavadāt savu darba dienu, veicot vienus un tos pašus uzdevumus, patiesībā nedomājot par to, ko darāt. Jūs esat tik labi iepazinušies ar veicamajiem darbiem, ka tie vairs neprasa no jums nekādas prāta spējas vai radošu domāšanu. Jūs jūtaties tā, it kā strādātu tikai tādēļ, lai pārvarētu dienu un dotos gulēt.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 52%

0%

4.Pati doma par darbu jūs dara nelaimīgu.

Simptoms šeit ir viens un tas pats: jūs ejat gulēt ar šausmām, ka nākamajā dienā dosieties uz darbu, un pamostaties ar vēl sliktāku sajūtu, iespējams, ir pienācis laiks mainīt karjeru. Lai gan nevienam nevajadzētu gaidīt, ka katru dienu darbā būsi pilnīgi laimīgs, tomēr jums vajadzētu pavadīt vairāk laika, izbaudot savu darbu, nevis ienīstot to. Ja 40 stundas nedēļā veltāt amatam, kas jums ir tik garlaicīgs, ir pienācis laiks beigt darbu.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment