7 pazīmes, kas liecina, ka jūsu pašreizējais darbs vairāk kaitē nekā sniedz prieku

5.Jūsu fiziskālabsajūta pasliktinās

Ekstrēma nelaimes sajūta un stress var izraisīt gan fiziskas, gan garīgas labsajūtas problēmas. Jūs varat izjust galēju nogurumu, kaprīzumu, izsalkuma trūkumu vai pat vēdera sāpes tikai tāpēc, ka jums ir slikti no darba. Ieklausieties sevī!

6.Jums regulāri nepietiek naudas.

Lai gan nevajadzētu izvēlēties karjeru, pamatojoties tikai uz ienākumiem, tomēr tas var būt un tam vajadzētu būt noteicošajam faktoram jūsu lēmumā. Ja sarunas par algu ir bijušas bezrezultatīvas un tu jūti, ka tavs amats nenodrošina tādu naudas summu, kādu esi pelnījis, pamatojoties uz savu smago darbu un pūlēm (neatkarīgi no tā, vai esi skolotājs vai kraušanas strādnieks!!!), ir laiks apsvērt iespēju pamest darbu. Jūs esat pelnījis just un zināt, ka jūsu smagais darbs tiek cienīts un pienācīgi apmaksāts.

7.Jūsu patiesā aizraušanās slēpjas citur

Ja skaties uz savu nākotni un tavā perfekti formulētajā karjeras mērķī nav iekļauta tava pašreizējā joma un pašreizējais amats, iespējams, ir pienācis laiks to pamest. Kad mēs nobriestam un augam kā personības, mūsu intereses un hobiji mainās. Ja tēmas, kas jūs interesē tagad, atšķiras no tām, kas jūs interesēja, kad stājāties amatā, tas ir normāli. Tas ir normāli, ka visi cilvēki maina savu karjeras ceļu, sekojot saviem karjeras mērķiem un galvenajām dzīves kaislībām.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 52%

0%

 

Leave a Comment