7 sieviešu īpašības, kuras vīrieši ienīst

Tie nav vienkārši sieviešu trūkumi. Tas ir kaut kas, ko nespēj paciest neviens vīrietis. Protams, ja vien viņš nav svētais.

Un kāda tev ir mašīna? Un dzīvoklis? Bet kažoku nopirksi?

Nav zināms, kādā dzīves posmā tas notiek – bet nezin kāpēc normāla meitene pārvēršas par tādu, kura vairāk neredz vīrieti, bet tikai lempjus un blēžus. Lempis ir jāaptin ap pirkstu, bet blēdi – jāpazemo, trešais nav dots. Tas ir trešais, kurš atnāks un apbērs viņu ar naudu, kaut kur ir, bet tāda laime ir retums, un viņa to saprot. Tas nozīmē, paliek žēlabas. Un sākas. Nē, es neiešu, man nav piemērotas kleitas. Normāli cilvēks precas Bali. Man ir vajadzīgs jauns kažoks, tu ko, nesaproti? Kāpēc es vispār ar tevi dzīvoju?

Vīrietim nav nekas pret kažoku, bet saproti, ka viņš nevar dzīvot ar nazi pie kakla un katru dienu izlemt, ko atdot: maku vai dzīvību?

Lasi arī: Vīriešu vērtējums pēc Zodiaka zīmes: ar kuru labāk nesākt attiecības

Mīļais, es nevaru bez tevis!

Ir patīkami sajust, ka mīļotā bez tevis ir burtiski nespējīga elpot. Patīkami ir mēnesi. Divus. Pēc tam – viss. Pēc tam tu saproti, ka tu vairs neesi spējīgs brīvi uzelpot. Meitene tev uz kakla karina nepaceļamu akmeni ar savu upurēšanas mīlestību. Pastāvīgi saki viņai, ka mīli, savādāk viņa nonīks. Apskauj viņu miegā, savādāk viņa ir aizvainota. Nekad nepamet viņu, pat ne uz minūti. Ļauj viņai sevī izšķīst, savādāk viņai sāp. Savādāk viņas piekautā kranča skatiens tevi vajās gan realitātē, gan nakts murgos.

Šķir lapu un uzzini pārējās īpašības

Leave a Comment