7 sliktākie produkti, kurus ēst/dzert pirms gulētiešanas

o-CHOCOLATE-EATING-facebook

3. Šokolāde

Dažu šokolāžu veidi var spēcīgi ietekmēt tavas ķermeņa aprises – un līdzīgi kā alkohols un atspirdzinošie dzērieni, arī šokolāde negatīvi iedarbojas uz vārstiem. Visam klāt vēl nāk tas, ka šokolāde satur kofeīnu un mazpazīstamu stimulantu teobromīnu, kas uz tavu organismu atstāj vēl vairāk ļaunuma.

shutterstock_93861565

4. Siers

Jā, sieru liec pie malas – ar to pat nevajadzētu aizrauties ikdienā, kur nu vēl pirms gulētiešanas. Tomēr ēdot, piemēram, Parmezānas sieru, tiks nodarīts mazāks ļaunums, bet no Mocarella un fetas siera gan labāk atsākies. Jā, tas nozīmē “nē picai”!

health-fitness_01_temp-1385104123-528f02fb-620x348

5. Rieksti

Jā, riekstus patiesībā pat iesaka ēst, bet šeit runa ir par dienas laiku, kad ar tiem izvēlies našķoties. Pirms iešanas gulēt labāk noliec tos malā. No Indijas riekstiem, valriekstiem un zemesriekstiem tev noteikti irjāatsakās, jo tie nodarīs lielāko kaitējumu. Pistācijas un mandeles nav tik kaitīgas.

shutterstock_61831864

6. Citrusaugļi

Arī sulas ir diezgan skābas. Glāze apelsīnu vai ābolu sulas ir pašas sliktākās izvēles, bet ir daži cilvēki, kurus tas vispār neietekmē, tādēļ, ja vēlies pirms gulētiešanas našķoties ar augļiem vai augļu sulām, vispirms konsultējies ar ārstu.

coffee

7. Kafija

Kofeīns tavam organismam pirms gulētiešanas noteikti nav nepieciešams. Tādēļ labāk saki tam nē – skaidri zini, ka tas dod enerģiju un nav veselīgs tavam organismam – tas tev sagādās grūtības iemigt, un no rīta noteikti kuņģis nebūs sajūsmā par tavu vakardienas izvēli.

Leave a Comment