8 lietas, ko labāk nevilkt, ja ir jāpārvietojas ar lidmašīnu

  1. Sarežģīts apģērbs

 

Tualetes lidmašīnā ir neliela izmēra. Ja jūs uzvelkat kombinezonu, jums būs grūti to novilkt. Tā vietā uzvelciet kaut ko, kas neradīs grūtības šajā mazajā telpā. Apģērbs ar daudzām pogām un reiferi arī neuzlabos jūsu lidojumu.

Lasi arī: 5 visburvīgākās zodiaka zīmes!

  1. Apģērbs vai rotaslietas, kas satur metālu

 

Nav pārsteigums, ka kurpes ar lieliem metāla rotājumiem vai rotaslietas ar metālu var palēnināt jūsu progresu reģistrējot lidojumu. Daži džemperi ar refluksu satur dziju no metāla pavedieniem. Un, ja kurpes ir viegli novilkt, tad novilkt džemperi, it īpaši, ja jums zem tā nekā nav, var būt problēmātiski.

Lasi arī: Kā pavadīt atvaļinājumu, ņemot vērā Zodiaka zīmi

  1. Vasaras apģērbi

 

Pat ja jūs dodaties uz siltu valsti un vēlaties apgērbties vieglāk sava lidojuma laikā, neaizmirstiet, ka temperatūra lidmašīnā var būt neērti zema. Ja jūs joprojām izvēlēsieties vilkt ērtu t-kreklu, paņemiet sev līdzi siltu jaku ērtai atpūtai.

Lasi arī: 11 pazīmes, kas norāda uz to, ka mīļotais būs uzticīgs

  1. Kontaktlēcas

 

Gaisa mitrums salonā var sasniegt 20%, kas var likt izžūt jūsu lēcām un izraisīt kairinājumu. Ja jums ir ilgs lidojums, nomainiet lēcas ar brillēm, it īpaši, ja gulēsiet.

Lasi arī: Kā vīrietis parāda savu neieinteresētību, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi

  1. Augsti papēži

 

Lidostas drošības darbinieki lūgs jūs novilkt kurpes. Papēži var tikt izmantot ne tikai, lai uzglabātu aizliegtus priekšmetus, to papēdis visbiežāk sastāv no metāla, kas, protams, izraisīs metāla detektora trauksmi. Nevienam nepatīk stāvēt basām kājām uz lidostas grīdas. Turklāt jūsu kājas lidojuma laikā var piepamt, tādēļ jums vajadzētu izvairīties no ciešiem zābakiem.

Lasi arī: Lietas, ko nedrīkst darīt, ja jums blakus ir mazs bērns

  1. T-krekli ar aizskarošu tekstu

 

Jūs to neticēsiet, bet dažiem cilvēkiem bija aizliegts iekāpt lidmašīnā apvainojošu apģērbu dēļ. Iemesli var būt dažādi: pārāk dziļš kakla izgriezums, t-krekls ar izaicinošiem uzrakstiem, basām kājām vai pat legingiem, ja tos uzvilkuši aviokompānijas darbinieki. Lai gan daži no šiem risinājumiem ir pretrunīgi, mēģiniet ievērot veselo saprātu, izvēloties apģērbu ceļošanai.

Avots

Leave a Comment