8 pazīmes, ka viņš nekad nebeigs tevi mīlēt

1. Viņš ir pilnībā nodevies tev un jūsu attiecībām kopumā

Būt klāt labajos mirkļos ir viegli. Taču patiesi no svara ir turēties kopā, kad laiki kļūst grūtāki. Īsti vīrieši nebēg pēc maza strīda un, kad viņiem ir slikts garastāvoklis, viņi to neizliek uz savas otras pusītes. Viņi apzinās, cik viņu attiecības ir svarīgas, un neļaus nevienam un nekam stāties to ceļā.

2. Viņš neizvairās no problēmām

Kā jau minēju, īsti vīrieši nebēg no problēmām, kad laiki kļūst grūti. Viņi neapspiež savas emocijas līdz eksplozijai. Ja kaut kas attiecībās viņam neliek mieru, viņš par to rūpīgi un ar cieņu mēģina izrunāties. Viņam nav problēmu pārrunāt esošas problēmas un veltīs patiesas pūles, lai vērstu visu par labu. Viņs apzinās, ka pat lielas problēmas nedefinē attiecības – bet gan tas, kā jūs ar tām tiekat galā.

3. Viņš pievērš uzmanību arī sīkumiem

Ja viņš dzīvotu viens, viņu, visticamāk, neuztrauktu, ja trauki nav nomazgāti, miskaste iznesta vai vienīgā ēdamā lieta mājās ir mikroviļņu krāsnī uzsildāma pica. Taču viņš apzinās, ka tev šīs lietas rūp, tāpēc viņš velta laiku, lai pārliecinātos, ka māja ir tīra un ledusskapis pilns. Viņš nekad neļaus noskatīties filmu, kura patīk jums abiem, viens pats, un viņš ļauj tev izvēlēties, kādu mūziku jūs klausāties mašīnā. Pat ja viņš patiesi no sirds nicina Top40 dziesmas…

4. Viņš ir gudrs un vieds

Es tev sniegšu jauko šaubu sajūtu, vai esi izvēlējusies gudru vīrieti. Taču patiess vīrieša intelekts neizpaužas tikai tajā, cik gudrs viņš ir, bet ko viņš ar šo gudrību dara – tas padara viedu. Viņš spēj ieraudzīt lietas no objektīva skatpunkta, un viņš spēj tev dot padomu katrā situācijā. Viņš pastāvīgi cenšas iejusties tavā ādā, lai izprastu, tieši kā tu jūties, ar ko tev ir darīšana, kā palīdzēt, un viņš “neatšuj” tevi ar puspatiesām klišejām. Un tu ne mirkli nešaubies, ka viņš jūsu nākotnes bērniem nodos patiesi viedas zināšanas un pasaules izpratni.

5. Viņš vēlas, lai tu justos labi pati par sevi

Vinš domā, ka tu esi skaista – kāpēc gan viņš būtu ar tevi, ja domātu, ka neesi? Bet viņam nepietiek, ja tikai viņš to domā – viņš darīs visu, lai pārliecinātos, ka tu arī tā domā. Un tie arī nav tikai apliecinājuma vārdi. Viņš spēs nojaust, kad, tavuprāt, tev būs slikto matu dienu un izdomās, kā mainīt tavas domas par savu izskatu. Viņš izdomās veidus, kā tev likt justies skaistai gan iekšēji, gan ārēji, neatkarībā no tā, kā tu tajā brīdī jūties. Viņš darīs visu, ko spēj, lai liktu tev sevi redzēt tā, kā viņš tevi redz ikkatru dienu.

6. Viņš padara tavas problēmas par viņa paša

Ja tev kaut kas neliek mieru, tas neliek mieru arī viņam. Viņš uzņemsies tavas problēmas un centīsies izdomāt veidus, kā tās atrisināt vai vismaz, kā tikt tām cauri pēc iespējas nesāpīgāk. Tavas nedienas neļauj viņam naktī gulēt, bet tas viņam netraucē. Viņam patiesi nepatīk, ja tu sastopies ar problēmu, ar kuru viņš nespēj palīdzēt. Un nonācis šādā situācijā, viņš dara ko var un ir tev blakus, lai atbalstītu.

7. Viņš pasmejas par tavām kļūdām

Viņs apzinās, ka visi pieļauj kļūdas, un tavējās viņš ātri vien spēj izmest no galvas. Ja tu pateici kaut ko tādu, kas viņu aizvainoja, viņš zina, ka to tā nedomāji. Viņš par to tikai pasmiesies, pat ja tas mazliet iedzēla. Ja tu kaut kādā veidā viņu pievilsi (piemēram, tev darbā vajadzēja palikt ilgāk, kad viņš bija izplānojis jaukas vakariņas), viņš nedusmosies uz tevi. Viņš var būt rūpīgs un jūtīgs, bet viņš nekad tev neliks justies slikti par to, ka bez nolūka aizskāri viņa jūtas.

8. Viņš uztver pats savas kļūdas nopietni

No otras puses, ja viņš izdara kaut ko tādu, kas iznākumā tevi sāpina, viņš jutīs smagumu vēl ilgu laiku. Viņš reti izjūt nožēlu, ja sabojā kaut ko priekš sevis, bet, ja viņš nodara tev pāri, viņš darīs visu, lai izlabotu savu kļūdu. Viņš nekad neteiks savai mīļotajai “neiespringsti” vai “es tikai pajokoju”. Viņš tevi pazīst gana labi, lai zinātu, kas tieši tevi varētu sāpināt, bet nekad, nekad pat neiedomāsies to izdarīt.

Leave a Comment