8 pazīmes, kas liecina, ka tavs vīrs tevi vairs nemīl

Slēgtas durvis

Ja agrāk viņa dzīves durvis vienmēr bija atvērtas, tad tagad viņš ar manāmu sasprindzinājumu un nevēlēšanos ielaist jūs savā pasaulē kaut ko slēpj, neiet uz kontaktu un atklāti nerunā par savām domām. Un tā ne vienmēr ir nodevības pazīme, vienkārši viņa jūtas ir mainījušās, un viņš vairs nejūt vēlmi atvērties.

Fiziska kontakta trūkums

Ir iespējams gulēt kopā bez mīlestības. Diemžēl. Taču ir daudz intīmāku lietu, kas liecina par īpašu cieņpilnu attieksmi pret cilvēku: skūpsti, apskāvieni, sadošanās rokās… Pat vienkāršu žestu – nolikt galvu viņam uz krūtīm – viņš var uztvert kā kaut ko svešu un nevēlamu.

Viņš aiziet no jūsu pasaules

Jūs varat būt priecīga vai skumja, bet viņš vairs nevēlas dalīties šajās emocijās ar jums. Arvien biežāk vīrietis pievēršas principam “tev ir sava dzīve, man ir sava”.

Viņš pārstāj rūpēties

Rūpes – viena no galvenajām lietām, ko vīrieši sniedz mīļotajai sievietei. Šīs rūpes ikvienā var izpausties dažādos veidos: kāds ir pieradis dāvināt ziedus bez gadījuma, bet kāds gatavos vakariņas un mazgās grīdas. Jebkurā gadījumā par jūtu atdzišanu liecina tas, ka nav nekādu rūpju izpausmju, kas raksturīgas tavam vīrietim.

 

Leave a Comment