8 visbīstamākās dienas 2024. gada aprīlī: šajās dienās dzīve var saiet šķērsām!

8. aprīlis — pilnīgs saules aptumsums Auna zīmē

Aprīļa bīstamākā un neparedzamākā diena. Pilns saules aptumsums vienmēr ir slikts, īpaši Auna zīmē. Tas norāda, ka spontānu un negaidītu nepatikšanu iespējamība palielināsies līdz robežai. Zvaigžņu eksperti iesaka šajā dienā būt ļoti, ļoti uzmanīgiem visā bez izņēmuma. Cilvēki šajā dienā nesīs sliktas ziņas, negatīvismu un nepatiesu informāciju. Neticiet visam, ko redzat. Uzticieties veselajam saprātam un nepaļaujieties uz intuīciju, ja nevēlaties nokļūt sarežģītā situācijā.

10. aprīlis — Marsa konjunkts ar Saturnu

Šajā dienā mūsu gribasspēks plīsīs. Cilvēki kļūs vājprātīgi, vāji, truli un zaudēs motivāciju. Vēlme cīnīties par savu laimi var pēkšņi pazust. Tas sola peļņas samazināšanos, reputācijas zaudēšanu darbā un biznesā. Šādā dienā ir ļoti viegli pazaudēt to, ko esi būvējis mēnešiem vai pat gadiem.

11. aprīlis — Saules konjunkts ar Merkuru

Jaunu sakaru veidošana šajā dienā noteikti ne pie kā laba nenovedīs. Dzīvsudrabs opozīcijā Saulei neļaus jums normāli pieņemt kritiku. Cilvēki pārstās saprast viens otru. Šī ir strīdu, negatīvisma, lamuvārdu, strīdu diena.

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2024. gada aprīlim palīdzēs izvairīties no naudas grūtībām!

19. aprīlis — Merkura konjunkts ar Venēru

Šajā dienā cilvēka vajadzība pēc komunikācijas var strauji samazināties. Ja kāds pārtrauc ar jums sazināties, nesteidzieties atbildēt ar to pašu. Vienkārši atpūtieties un gaidiet, līdz 19. aprīlis ieplūst nākamajā dienā, un Venera un Merkurs pārstāj cīnīties par tiesībām piederēt mūsu dvēselei un ķermenim. Šī ir arī ļoti spēcīga noguruma un slimību atgriešanās, pašsajūtas pasliktināšanās diena.

30. aprīlis — Marss pāriet Vērša zīmē

Vērsī Marss jūtas ārkārtīgi negatīvi. 30. aprīlī un tuvāko nedēļu laikā mēs ar jums varam zaudēt vēlmi realizēt savus mērķus un vēlmes. Mūsu centieni pārvērtīsies par “ķirbi”, un mūsu motivācija pēkšņi pazudīs. Pārliecību nomainīs izmisums un slinkums. Šis ir visnelabvēlīgākais laiks svarīgu darījumu slēgšanai un juridisku problēmu risināšanai.

Pozitīvais ir tas, ka tikai diviem notikumiem būs ilgstošas ​​sekas – Venēras pārejai Aunā un Marsa pārejai Vērsī. Atlikušās dienas būs ārkārtīgi nelabvēlīgas, taču viņu enerģija ātri izgaisīs.

Bīstamās dienās ir nepieciešama maksimāla piesardzība, taču ne pārāk skaļi uzvesties. Jums tikai jāatceras, ka jums ir rezerves plāns un ka visas svarīgas lietas šajā laikā prasīs īpašu uzmanību un koncentrēšanos. Apskatiet arī  labvēlīgās dienas aprīlī, lai uzzinātu, kad varat pielikt kāju uz gāzes.

Leave a Comment