Astro prognoze 2023. gada jūnijam – esiet gatavi cīnīties, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli

Jūnijs ir viens no svarīgākajiem gada mēnešiem, un par to liecina ne tikai zīmes, bet arī zvaigžņu un planētu novietojums debesīs. Zvaigžņu eksperti nolēma pastāstīt, kāpēc šis mēnesis būs tik nozīmīgs katrai no Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem.

Kopumā jūniju var uzskatīt par zvaigžņu ziņā labvēlīgu laiku, un tam iemesls ir planētu un zvaigžņu pozitīvais noskaņojums. 11. jūnijā Merkurs būs spēcīgākais Dvīņos, kas mums pavērs finanšu durvis. Diemžēl būs arī negatīvs notikums – Saturna retrogrādas fāzes sākums 17. jūnijā. Mēneša otrajā pusē labāk būt vērīgam, kā arī cīnīties ar bailēm, kā arī uzmanīties no bīstamām vēlmēm, kas var sagraut tavu dzīvi. Šobrīd mūs gaida noteikti pārbaudījumi, taču mums tie ir jātiek galā.

Auns

Aunam ir jāņem vērā mūsu saraksts ar tām zvaigžņu zīmēm, kurām varat uzticēties un kurām nevarat uzticēties. Tas viņiem palīdzēs saprast, kuri cilvēki ir jātur tuvāk un kuri tālāk. Tas ir taisnība jebkurā laikā, bet jūnijā tas ir divtik svarīgi. Auni paši tiek uzskatīti par labiem draugiem, un šis statuss ir jāsaglabā. Jūnijā laba reputācija ir ārkārtīgi svarīga. Ja darīsit lietas, kas apbēdinās citus, palielinās iespējamība atkārtot rūgto pieredzi saskarsmē, mīlestībā, draudzībā. Visums nepalaidīs garām iespēju atgādināt Aunam, kā rīkoties, un cik kategoriski tas nav iespējams.

Vērsis

Vērsim jūnijā ļoti veiksies, un šī iemesla dēļ viņiem var būt daudz ienaidnieku. Saturns aktivizē arī vecos nelabvēļus, taču jums no tā nevajadzētu baidīties. Zvaigžņu eksperti vienkārši iesaka izveidot aizsardzību pret negatīvismu, izmantojot noderīgus padomus. Pats svarīgākais jūnijā ir nesākt vai beigt lietas uz nelielas nots. Pretējā gadījumā Vērša dzīve var krasi mainīties uz slikto pusi. Ir svarīgi izstarot labestību un nezaudēt drosmi sīkumu dēļ. Jā, tas ne vienmēr ir viegli, bet jums ir jāsaņemas kopā. Atlīdzība par optimismu būs ļoti augsta.

Lasi arī: Prognoze 2023. gada jūnijam no Andželas Pērlas: kuri no jums var gaidīt pozitīvas pārmaiņas

Lasi arī: Slāvu prognoze 2023. gada vasarai – izmantojiet šo vasaru lietderīgi, būs iespēja sasniget savus mērķus

Dvīņi

Dvīņiem jūnijā bieži nāksies pieņemt svarīgus lēmumus. Par laimi, ir īpašs numeroloģisks aprēķins, lai noteiktu labvēlīgu laiku, kas piemērots nopietnu lēmumu pieņemšanai . Šīs zīmes pārstāvjiem tas ļoti noderēs. Ap Dvīņiem valdīs ārkārtīgi pozitīva enerģija, pateicoties viņu zīmē esošajam Merkūram, kas nozīmē, ka cilvēki sāks tiem ķerties klāt. Šis mēnesis solās būt interesantiem notikumiem bagāts mīlestības, darba jomā. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka jūnijs ir lieliski piemērots mācībām, zināšanu iegūšanai, darba maiņai un sevis atrašanai.

Vēzis

Vēžiem jūnijā ir jāuzmanās no tā sauktās melnbaltās domāšanas. Viņa dēļ Vēžu noskaņojums var ļoti ciest, un arī draugi un kolēģi var no viņiem novērsties. Neviens nevēlas piedzīvot emocionālus amerikāņu kalniņus, tāpēc mierīgums ir pirmais, uz ko jātiecas vasaras sākumā. Jūnijs atzīmējams kā ārkārtīgi daudzsološs laiks biznesa uzsākšanai, vaļasprieku monetizācijai, vispusīgam un vispusīgam darbam ar sevi. Var un pat vajag sekot tam, ko saka tuvi cilvēki. Tas palīdzēs Vēžiem apzināties savas kļūdas un saprast, kāda ir viņu vieta šajā pasaulē.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment