Veselības prognoze: kādas slimības tevi apdraud saskaņā ar Zvaigžņu zīmi

Vai zinājāt, ka senos laikos par īstiem ārstiem uzskatīja tikai tos cilvēkus, kuri labi pārzināja zvaigznes? Jā, zvaigznāju zinātne un medicīna kādreiz bija nedalāmas. Tagad mūsu slimības lapas neliecina par Zvaigžņu zīmi, un ārstiem neinteresē mūsu precīzi dzimšanas dati.

Bet zvaigžņu eksperti joprojām apgalvo, ka zvaigznes var palīdzēt veselības jautājumos, īpaši, ja runa ir par noslieci uz slimībām. Uzzini, kādas slimības tevi apdraud. Tas palīdzēs novērst daudzas slimības un uzturēs jūsu ķermeni perfektā veselībā.

Auniem draud migrēnas, vidusauss iekaisums, sinusīts un neiralģiskas slimības. Šīs Zīmes pārstāvjiem ieteicams pasargāt galvas un kājas no hipotermijas, kā arī izvairīties no stresa. Tāpat nevajadzētu ļaunprātīgi izmantot alkoholu.

Vēršiem ir laba veselība, taču viņi var arī ciest no slimībām. Viņiem jārūpējas par rīkli, kājām, rokām un mugurkaulu. Visbiežāk šī zvaigznāja pārstāvji cieš no aptaukošanās, diabēta un tonsilīta.

Lasi arī: Kā ātrāk kļūt bagātam saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmes

Lasi arī: Jūsu ienesīgākais darbs saskaņā ar jūsu Zvaigžņu zīmi: amats, kurā jūs uzplauksiet un kļūsiet bāgāti

Dvīņiem ieteicams uzmanīties no plaušu, zarnu slimībām. Viņi var ciest arī no migrēnas un reimatisma. Viņiem īpaša uzmanība jāpievērš rokām, pleciem, nervu un asinsrites sistēmai. Veselības prognoze iesaka Dvīņiem vairāk atpūsties, būt mazāk nervoziem un pavadīt vairāk laika ārpus telpām.

Vēži var saslimt, jo viņiem ir tendence uz hipohondriju. Viņu depresija bieži izraisa nopietnas slimības. Vēžiem jāuzmanās no kuņģa-zarnu trakta, urīnpūšļa, nieru slimībām. Lai izvairītos no slimībām, šīs zīmes pārstāvjiem ir nepieciešams dzert vairāk šķidruma, ēst pareizi un nepakļaut sevi stresam.

Turpinājumjs nākošajā lapā…

Leave a Comment