Kāpēc mīlestības rituāli un burvestības nedarbojas

Daudzi cilvēki izmanto īpašas burvestības un rituālus, kas ļauj viņiem piesaistīt veiksmi mīlas jomā. Bieži gadās, ka cilvēkam tas nemaz neizdodas. Kāpēc tā notiek, pastāstīja ezotērikas un bioenerģētikas jomas eksperti.

Jūs neticat rezultātam

Pirmais un vissvarīgākais iemesls lielākajai daļai maģisko izlaidumu ir banāls ticības trūkums rezultātam. Ja cilvēks domā, ka ir nelaimīgs, tad tāds arī paliks, lai arī cik daudz viņš vadītu tautas un citus mīlestības rituālus. Jūs nekad neatradīsit dvēseles palīgu, ja domājat, ka rituāls nepalīdzēs.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – iespējams daudzus sagaidīs neprognozējamas situācijas

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Pieejiet rituālam labā noskaņojumā, lai tas jums patiešām nestu vismaz kādu labumu. Lielākā daļa cilvēku, kuri domā, ka rituāls nedarbosies, piedzīvo fiasko.

Tu dari kaut ko nepareizi

Gadās arī, ka cilvēks, kurš veic rituālu, vienkārši veic kādu darbību nepareizi. Šāda problēma ir iespējama arī ar burvestību, jo burvestības dažreiz ir jālasa noteiktā laikā, noteiktā dzīves brīdī. Ja vēlaties, lai viss izdotos, dariet to tā, kā vēlaties. Ja vajag sarkanu sveci, tad melna noteikti neder. Ja rituāla laikā ir nepieciešams, lai glāzē būtu ūdens no avota, nevis no krāna, tad tas arī jādara. Ir svarīgi darīt pilnīgi visu saskaņā ar skaidriem norādījumiem. Ja ieteikumi un norādījumi nebūtu svarīgi, par tiem nekas nebūtu rakstīts.

Mēģiniet pabeigt iesākto. Atcerieties arī, ka diezgan bieži liktenis neļauj maģijai un mūsu vēlmēm piepildīties. Tas attiecas uz tām vēlmēm, kas kaitē citiem cilvēkiem. Ja vēlaties kļūt bagāts tikai tāpēc, lai kāds justos greizsirdīgs, tad tas ir nepareizi. Šajā gadījumā rituāls, visticamāk, nedarbosies. Cīnies ar skaudību, lai tev nebūtu tādas domas.

Leave a Comment