Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – radīsies motivācija uzlabot finanses

Finansiālās grūtības apgrūtina cilvēka dzīvi, tāpēc katrs no mums tiecas sasniegt materiālo stabilitāti. Pateicoties Zvaigžņu eksperti padomiem, var izvairīties no problēmām, kā arī palielināt ienākumus.

Šonedēļ nakts gaismekļi palīdzēs tiem, kuri jau zina, ko vēlas un uz ko tiecas kļūt bagātāki. Viņi arī sniegs spēcīgu atbalstu tiem, kas tikai atrodas jaunu mērķu un motivācijas meklējumos. Pastaigas meditācija palīdzēs paātrināt mērķu atrašanas procesu. Ir vērts atzīmēt, ka šonedēļ spēcīgais Merkurs, finanšu plūsmu patrons, maksimāli atklās savu enerģiju. Nedēļas beigas var nebūt vislabvēlīgākās ikdienas tēriņiem retro Saturna dēļ.

Auns

Ja Aunam nedēļas nogalēs jāstrādā, labāk jau iepriekš noskaņoties uz pozitīva viļņa, lai nezaudētu drosmi un nezaudētu naudu. Afirmācijas palīdzēs padarīt pat visgrūtāko dienu labvēlīgu . Aunam ir svarīgi nedēļas nogalēs abstrahēties no finansiālām problēmām, kā arī pievērsties garīgām lietām un vērtībām. Līdz piektdienai viņi varēs sasniegt labvēlīgus rezultātus darbos un darbos. Naudas problēmas neskars tos, kuri spēj prātīgi domāt un pieņemt lēmumus, balstoties uz loģiku. Jūs varat droši veikt jebkāda veida pirkumus.

Vērsis

Saturns nedēļas beigās var radīt negatīvu atmosfēru ap Vērsi. Tā ietekme var izraisīt iekšējas izjūtas par finansiālo situāciju. Zvaigžņu eksperti iesaka Vēršiem padzīt no sevis sliktās domas. Tātad viņi sapratīs, ka jebkuras problēmas ir atrisināmas, un finansiālās grūtības ir tikai īslaicīga parādība. Brīvas minūtes var veltīt apziņas atsāknēšanai. Īpaši svarīgi tas būs tiem, kuri ļoti smagi strādā un sapņo par atvaļinājumu, bet vēl ir tālu no tā. Labi izplānots nedēļas plāns palīdzēs gūt stabilitāti un finansiālus panākumus.

Lais arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – iespējams daudzus sagaidīs neprognozējamas situācijas

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Dvīņi

Dvīņiem šonedēļ ir ļoti paveicies, jo viņu galvenais patrons Merkura priekšā ir ārkārtīgi spēcīgs un pozitīvs. Šajā periodā Dvīņi var iesaistīties jebkurā biznesā, tā vai citādi saistīta ar finansēm. Pastāv liela varbūtība, ka veiksme nonāks viņu rokās. Antagonistu planētas lielas problēmas neradīs, bet no 17. labāk neatņemt sev brīvību, pārāk daudz laika pavadot darbā. Visiem Dvīņiem, kuri vēlas atstāt nabadzību aiz sevis uz ilgu laiku vai pat uz visiem laikiem, ir vērts atcerēties trīs soļus, par kuriem mēs runājām iepriekš.

Vēzis

Lai uzsāktu veiksmīgu finansiālo ceļojumu, Vēžiem vajadzētu atbrīvoties no nepatīkamām atmiņām. Ir pienācis laiks atbrīvoties no pagātnes un koncentrēties uz kaut ko jaunu. Nevainojiet sevi par pagātnes kļūdām. Venera turpinās dot Vēžiem papildu spēku. Zvaigžņu eksperti iesaka virzīt šo enerģiju pareizajā virzienā. Ikvienam, kurš vēlas palielināt savus ienākumus, jāsāk rīkoties jau pirmdienas rītā. Darbs nav vienīgais veids, kā nopelnīt naudu. Merkūrs saka, ka var mainīt valūtas, pirkt akcijas, veikt noguldījumus uz procentiem. Ir svarīgi ticēt sev un saviem panākumiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment