Horoskops 2023. gada 15. jūnijam: uzmanieties no skauģiem!

Auns

Izvairies no jebkādiem finanšu darījumiem, kas prasa līdzekļu ieguldīšanu – nauda tiks izšķiesta, nesaņemsi cerētās dividendes. Arī lielus pirkumus un darījumus ar nekustamo īpašumu šodien labāk neveikt, diena tam ir nelabvēlīga. Un arī neaizdodiet, atdeves sasniegšana prasīs ilgu laiku.

Vērsis

Diena ir labvēlīga, lai “uzpumpētu” savas profesionālās prasmes un parādītu sevi no labākās puses priekšnieku priekšā. Nebaidieties uzņemties sarežģītus uzdevumus, jums izdosies! Un arī veiksme pavada tos, kuri sāk apmācību vai nokārto eksāmenus.

Lasi arī: 5 lietas, kuras nevajadzētu nēsāt makā: tās atgrūž naudu un veiksmi. Nekavejoties izņemiet!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – iespējams daudzus sagaidīs neprognozējamas situācijas

Dvīņi

Šodien Dvīņi būs tendēti uz avantūrismu un romantiskiem impulsiem. Pēkšņi uzplaukstošās jūtas var pagriezt galvu, nav izslēgta iemīlēšanās no pirmā acu skatiena. Bet, lai arī kā jūs vēlētos mesties piedzīvojumu bezdibenī, mēģiniet nezaudēt spēju saprātīgi spriest.

Vēzis

Mūsdienās Vēži ir ļoti aizdomīgi un neuzticīgi, iespējami greizsirdības uzliesmojumi. Taču nesteidzieties apvainot citus nepatiesībā, novērojiet situāciju – iespējams, viņu dīvainā uzvedība drīz atradīs pilnīgi loģisku izskaidrojumu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment