Horoskops 2023. gada 15. jūnijam: uzmanieties no skauģiem!

Lauva

Šodien pastāv risks saskarties ar ļaundaru un skaudīgu cilvēku mahinācijām, un personīgajā frontē pēkšņi var parādīties nopietns konkurents. Mierīgums un līdzsvarotība palīdzēs noturēt savu pozīciju, ja ļausies emocijām, tad noteikti “lauzīsi malku”.

Jaunava

Šodien jūs gaida noslēpumi, mīklas un izlaidumi. Situāciju noskaidrot ar loģikas un dedukcijas palīdzību neizdosies – tu zini pārāk maz faktu. Atliek paļauties uz intuīciju, tā noteikti šajā dienā tevi nepievils.

Svari

Nepalaidiet garām iespēju izcelties darbā. Jūtieties brīvi uzņemties grūtākos uzdevumus, maksimāli mobilizēt profesionalitāti, piedāvāt radošas idejas. Varas iestādes novērtēs tavu impulsu, kas noteikti palīdzēs tev pakāpties pa karjeras kāpnēm nākotnē.

Skorpions

Centieties neiejaukties citu cilvēku lietās, nedot nelūgtus padomus un nerīkoties kā šķīrējtiesnesis strīdos. Ja nesavaldīsiet sevi un piedalīsities situācijās, kuras var lieliski atrisināt arī bez jums, jūs riskējat tikt ierauts ilgos, pilnīgi nevajadzīgos procesos un izrēķināšanās.

Strēlnieks

Lieliska diena romantiskiem randiņiem, tikšanās ar draugiem un radiem. Atpūtieties no savām domām un problēmām, pavadiet laiku kopā ar mīļajiem savam priekam. Vienkārši nepārēdiet un nelietojiet pārmērīgi alkoholu, pretējā gadījumā slikta veselība aizēnos visu saskarsmes prieku.

Lasi arī: 5 lietas, kuras nevajadzētu nēsāt makā: tās atgrūž naudu un veiksmi. Nekavejoties izņemiet!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – iespējams daudzus sagaidīs neprognozējamas situācijas

Mežāzis

Lieliska iespēja parādīt savu labāko pusi priekšnieku priekšā. Jūs esat enerģijas un radošu ideju pilns, tāpēc nepalaidiet garām iespēju demonstrēt savu profesionalitāti! Jums ir pietiekami daudz spēka, zināšanu un pieredzes, lai spoži tiktu galā ar izvirzītajiem uzdevumiem.

Ūdensvīrs

Nelabvēlīga diena jaunu projektu uzsākšanai un sarežģītu problēmu risināšanai – viss var noiet greizi. Labāk šodien nodarbojies ar aktuālām, ikdienišķām lietām, par kuru panākumiem tu nešaubies. Un arī neveiciet pirkumus šajā dienā, tie būs neveiksmīgi.

Zivis

Nekavējieties pie mazajām problēmām, kas radīsies šajā dienā – tās atrisināsies pašas no sevis, un jums nevajadzētu tām pievērst uzmanību. Koncentrējieties uz lielākiem darbiem, iztīriet astes un sāciet pārskatīt tās lietas, kas jāpabeidz līdz nedēļas nogalei.

Leave a Comment