Kā katrs Zvaigžņu zīmes pārstāvis kāpj uz grābekļa – dažs pat ne vienu reizi vien

Piekrītu, mēs bieži dzīvē pieļaujam vienas un tās pašas kļūdas, citiem vārdiem sakot, kāpjam uz viena grābekļa. Pārsteidzošākais ir tas, ka katrs cilvēks to dara savā veidā. Zvaigžņu eksperti saka, ka cilvēks pieļauj visas kļūdas un kļūdas, kā to nosaka viņa Zvaigžņu zīme. Tā ir patiesība? 

Auns

Auns uzkāps uz grābekļa, sapratīs, ka ir kļūdījies un dusmu lēkmē tos salauzīs. Tomēr šajā procesā viņš kopā ar tiem saņems vēl 10 uz galvas.

Vērsis

Vērsis ir spītīgs raksturs. Šī Zvaigžņu zīme ir vienkārši čempione grābeklī. Īstais Vērsis kāps uz grābekļa, līdz tie salūzīs. Lai gan, kad tie saplīst, Vērsis var nopirkt vēl vienu un sākt visu no jauna.

Lasi arī: Juvelierizstrādājumu zvaigžņu prognoze: kādus dārgakmeņus un pusdārgakmeņus zvaigžņu zīmēm nevajadzētu nēsāt, lai nezuadētu veiksmi un labklājību

Lasi arī: Bagātības numeroloģija: kā tērēt un kur ieguldīt naudu, lai piesaistītu finansiālu veiksmi

Dvīņi

Dvīņiem vienkārši jāizmēģina visi grābekļi, tikai pēc tam viņi sapratīs, ko vēlas un kurā virzienā jākustas. Pieredze Dvīņiem nāk nevis ar gadiem, bet gan ar grābekļu skaitu viņu dzīvē.

Vēzis

Vēzis nevar iztikt bez grābekļa. Viņš pastāvīgi uzkāps tiem virsū, bet tieši tas viņam dos spēku. Tikai pieļaujot kļūdu, Vēzis sapratīs, kas viņam īsti no dzīves vajadzīgs.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment