Kā katrs Zvaigžņu zīmes pārstāvis kāpj uz grābekļa – dažs pat ne vienu reizi vien

Lauva

Leo ir optimistiski noskaņots par vēl pāris reižu uzkāpšanu uz tā paša grābekļa. Šīs Zīmes pārstāvis nekāpj tikai uz grābekļa, viņš jautri lec uz tiem, vienlaikus vicinot rokas draugiem un aicinot pievienoties.

Jaunava

Jaunava uzmanīgi kāpj uz grābekļa, cenšoties aprēķināt trieciena spēku un radīto sāpju pakāpi. Jaunava uzskata, ka ir iespējams uzkāpt uz viena grābekļa, ja visu pareizi prognozē un plāno.

Svari

Svari ilgi un spītīgi izvairīsies no tikšanās ar grābekli. Viņi sāks šaubīties, ilgi domāt un aprēķināt gājienus, bet, pieņemot lēmumu, noteikti uzkāps uz lielākā un asākā grābekļa.

Skorpions

Skorpions uzkāpj uz grābekļa un no tā nebaidās. Un viss tāpēc, ka šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvis vienkārši neko nepamana! Un, ja viņš pamanīs, viņš pat nedomās par to, ka tas joprojām notika.

Strēlnieks

Strēlnieks dzīvi nemāca vispār. Ja Strēlnieks uzkāpj uz grābekļa un saprot, ka ir pieļāvis lielu kļūdu, tad tas viņam netraucēs sasniegt mērķi.Pēc kāda laika viņš nolems uzkāpt uz tā paša grābekļa vēlreiz.

Lasi arī: Juvelierizstrādājumu zvaigžņu prognoze: kādus dārgakmeņus un pusdārgakmeņus zvaigžņu zīmēm nevajadzētu nēsāt, lai nezuadētu veiksmi un labklājību

Lasi arī: Bagātības numeroloģija: kā tērēt un kur ieguldīt naudu, lai piesaistītu finansiālu veiksmi

Mežāzis

Mežāzis, uzkāpjot uz grābekļa, uzvedas ļoti dīvaini: viņš ilgi analizē, domā un vērtē. Bet galu galā viņš sapratīs, ka tas nav viņa domu vērts un aizmirsīs savu neuzmanību, kas galu galā atkal novedīs pie kļūdas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ļoti labi pārvalda dārza rīkus. Viņš uzkāps uz atraktīvākā un oriģinālākā, viņaprāt, grābekļa un leposies, ka neviens cits, izņemot viņu, nav iedomājies to darīt.

Zivis

Ja Zivis kaut reizi uzkāps uz grābekļa, tad viņas to atcerēsies un nožēlos visu mūžu. Līdz ļoti sirmam vecumam Zivis savā skapī glabās jau sarūsējušus, bet vēl diezgan lietojamus grābekļus un smagi nopūšas, skatoties uz tiem.

Leave a Comment