Kā Urāns ietekmē katru zvaigžņu zīmes pārstāvi: dažu diezgan pamatīgi un ne labākajā veidā

Urāns ir liela planēta, visneparastākā un aukstākā no visām. Zvaigžņu eksperti mums pastāstīja, kāda nozīme tam ir katras Zvaigžņu zīmes dzīvē, kā tas mums ir noderīgs un kāpēc tas ir bīstams.

Urāns ir nemiernieku planēta. Urāna enerģijai ir ļoti liela nozīme cilvēces vēsturē, jo tā rada haosu un kārtību. Šķiet, ka Urāns guļ uz sāniem: tā ass slīpums ir aptuveni 90 grādi. Tas pastāvīgi kustas pretējā virzienā – pulksteņrādītāja virzienā, tāpat kā Venera. Loģiski, ka tas rada haosu: šķiet, ka ar šo planētu viss nav kārtībā.

Auns

Urāns padara Aunus tādus, kādi viņi ir – visneparedzamākos. Diez vai spēsi uzminēt nākamo Aunam soli ceļā uz laimi un problēmu risināšanu. Tas ir tāpēc, ka Urāns nevēlas, lai jūs zināt.

Vērsis

Urāns Vērsi ietekmē vājāk nekā jebkurš cits. Tāpēc no šiem cilvēkiem nevar gaidīt pārsteigumus. Vērsis ir paredzams labā nozīmē: viņi gandrīz nekad neriskē bez vajadzības, taču Urāna retrogrādās kustības laikā viņiem ir tāds grūdiens.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras kļūs bagātas 2023. gada jūlijā: jums ne tikai paveiksies, bet arī nauda kritīs no debesīm!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: bez svarīga iemesla neceļojiet, dažus var sagaidīt avārija ceļā!

Dvīņi

Dvīņu Urāns palīdz nekoncentrēties uz nepatikšanām. Pateicoties šai planētai, Dvīņi tik viegli piedzīvo nepatikšanas savā dzīvē. Šī nav vissvarīgākā planēta šīs zīmes cilvēkiem, taču tās ietekmi nevar nenovērtēt. Planētas Dvīņi retrogrāds gandrīz nav briesmīgs.

Vēzis

Urāns piespiež Vēžus atteikties no materiālās bagātības ģimenes labā. Šī planēta padara viņus dāsnus, laipnus un vērīgus pret visu, kas notiek tuvinieku dzīvēs. Zvaigžņu jomas speciālisti iesaka Vēžiem sekot līdzi Urāna stāvoklim. Viņiem vislabāk ir, kad viņš atrodas ūdens zīmēs.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment