Horoskops 2023. gada 5. jūlijam: šajā dienā tiks izlemts daudzu liktenis

Auns

Viss, ko darīsi šodien, kaut kādā veidā ietekmēs tavu turpmāko likteni, tāpēc esi uzmanīgs! Pievērsiet uzmanību pat vismazākajām lietām, domājiet par to, ko sakāt, un dodiet solījumus ar īpašu piesardzību. Ja uzņemsies nevajadzīgas saistības, tu tās vilksi uz sevi ļoti ilgi.

Vērsis

Šodien jūs varat saskarties ar kritiku pret jums. Nesteidzieties apvainoties, un vēl jo vairāk, jums nevajadzētu iesaistīties strīdā, atbildot stilā “pats muļķis”. Vienkārši ņemiet vērā teikto un paskatieties uz situāciju ar pretinieka acīm – varbūt tiešām ir vērts strādāt pie sevis?

Lasi arī: Ekstrasense Lilija Hegaja pastāstīja kā vienkārši zaudēt svaru

Lasi arī: Kāds matu griezums saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi tev nesīs veiksmi un palīdzēs kāpt pa karjeras kāpnēm

Dvīņi

Šajā dienā Dvīņos mentors un skolotājs pacels galvu – gribēsies dot padomus pa labi un pa kreisi. Taču, lai nesanāktu rupjības, zvaigznēm ieteicams to darīt selektīvi. Novirziet savu enerģiju tiem, kam tiešām ir nepieciešams atbalsts vai vismaz lūdza jūsu viedokli kādā konkrētā jautājumā.

Vēzis

Pat ja jums šodien nav daudz darāmā, izliecieties, ka esat aizņemts, un uz jautājumu “Ko tu dari?” nekad neatbildi “neko”! Uz tevi jau ir “mērķējis” kāds, kurš vēlas tev deleģēt kādu no saviem pienākumiem vai izteikt kādu neērtu lūgumu. Redzot, ka esat aizņemts, šī persona, visticamāk, atteiksies no saviem nodomiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment