Par ko melo katras Zvaigžņu zīmes pārstāvis

Katrs cilvēks glabā dažus noslēpumus. Mēs visi kaut ko paturam atpakaļ vai pat atklāti laiku. Zvaigžņu eksperti pastāstīja par to, par ko dažādu Zvaigžņu zīmju pārstāvji visbiežāk melo un kāpēc viņiem tas ir tik svarīgi.

Ja nevēlaties tikt maldināts, iesakām izlasīt rakstu par to, kā atpazīt melus pēc Zvaigžņu zīmes. Jā, vairumā gadījumu meli ir nekaitīgi, taču ir situācijas, kad tava spēja saprast cilvēkus un ieskats var paglābt no lielām problēmām.

Auns

Auni gandrīz nekad nemelo, bet viņiem patīk izgreznot. Viņi pastāvīgi melo par to, kas ar viņiem noticis, lai izraisītu interesi sabiedrībā, kurai viņi to stāsta. Auni mīl melot par to, cik daudz iztērējuši, kas viņiem nācies pārciest. Nepārmetiet viņiem par to, jo viņi vienkārši vēlas jūs pārsteigt.

Vērsis

Vērsis melo par saviem sasniegumiem mīlestībā un finanšu jomā. Mīlestībā šīs zīmes vīrieši melo biežāk. Sievietes dod priekšroku pārspīlēt savus finansiālos panākumus. Tas viss ir saistīts ar faktu, ka viņi patiešām vēlas būt iekārojamākie, veiksmīgākie un neatkarīgākie. Vērsis nav apmierināts ar otro vietu, tāpēc viņi melo – drīzāk sev, nevis citiem.

Lasi arī: Kā kļūt par miljonāru saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi: šie padomi jau ir palīdzējuši daudziem palielināt ienākumus

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: bez svarīga iemesla neceļojiet, dažus var sagaidīt avārija ceļā!

 

Dvīņi

Dvīņi melo par savām lietām, un viņi to dara galvenokārt saziņā ar draugiem un radiem. Viņi nevēlas pildīt savus solījumus, tāpēc nevēlas tieši teikt, ka ir pārāk slinki, lai izietu no mājas. Viņi izdomā sev attaisnojumus, lai neredzētu draugus vai radus.

Vēzis

Vēži bieži melo par savām patiesajām jūtām. Viņiem patīk citiem parādīt, ka viņiem nav vajadzīga aizsardzība, aprūpe, palīdzība. Ja kādā situācijā Vēži kļūdīsies, viņi melos, ka paši bijuši vainīgie. Tikai viņi paši zina, kāpēc viņiem tas ir vajadzīgs, bet tāda ir viņu būtība.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment