Horoskops 2023. gada 5. jūlijam: šajā dienā tiks izlemts daudzu liktenis

Lauva

Šodien tev ir tendence manipulēt ar citiem – tu lieliski zini, kādas stīgas jāvelk, lai viņi dejotu pēc tavas melodijas. Tomēr, tiecoties pēc saviem mērķiem, pārāk neaizraujieties. Ja “lelles” redz cauri jūsu plānam, no nemieriem nevar izvairīties – atcerieties, kā tas viss beidzās Karabas-Barabas.

Jaunava

Šodien tev vajadzētu būt nedaudz maigākam un demonstrēt gatavību panākt kompromisu. Ja darāt to, kas ir ērts tikai jums, ignorējot citu intereses, tas var izraisīt nopietnus konfliktus, līdz pat attiecību pārtraukumam.

Svari

Mīkstie, inteliģentie Svari dažkārt ir neticami spītīgi, un visbiežāk ne tur, kur tas ir nepieciešams, un šodien ir tāds gadījums. Bet tomēr mēģiniet neuzķerties uz savu viedokli, ieklausieties citos un apsveriet viņu teikto. Tici man, citu vārdos ir veselīgs grauds!

Skorpions

Diena solās būt mierīga un izsvērta, ja vien, protams, pats nevēlies dzīties pēc nākamajiem sasniegumiem. Bet astrologi to neiesaka darīt, labāk izmantot īslaicīgu atelpu, lai uzkrātu spēkus un atpūstos no steigas.

Strēlnieks

Trešdien redzēsi, cik svarīgi ir būt īstajā laikā īstajā vietā! Jums pēkšņi radīsies iespēja uzlabot situāciju, nepalaidiet to garām, nekavējoties tveriet “vērši pie ragiem”.

Lasi arī: Ekstrasense Lilija Hegaja pastāstīja kā vienkārši zaudēt svaru

Lasi arī: Kāds matu griezums saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi tev nesīs veiksmi un palīdzēs kāpt pa karjeras kāpnēm

Mežāzis

Trešdien komunicēsi ar cilvēku, no kura daudz kas būs atkarīgs tavā turpmākajā dzīvē un karjeras attīstībā. Saruna izvērtīsies grūta, taču centies savest kopā, nesteidzies “atbrīvot ērkšķus”, atbildot uz kritiku, tad varēsi atstāt uz sarunu biedru vispatīkamāko iespaidu.

Ūdensvīrs

Trešdien bieži nāksies dzirdēt jautājumu “Ko tu domā?”. Citus interesēs tavs viedoklis par dažādiem jautājumiem, jo ​​īpaši tiem, kas tevi nekādi neskar. Ko darīt, ir jāizlemj tev pašam – vari lūgt, lai nepestrējas, bet tevi pazīst kā dižskābardi. Vai arī rīkojieties kā “eksperts”, taču paturiet prātā, ka tas aizņems daudz jūsu laika.

Zivis

Šodien ir vērts sirsnīgi aprunāties ar kādu sev tuvu cilvēku. Tu jau sen neesi nolēmis kaut ko darīt, un gudri padomi palīdzēs apkopot drosmi. Runājiet par situāciju ar tiem, kuriem uzticaties, un viņi jums pateiks pareizo ceļu.

Leave a Comment