Horoskops 2023. gada 6. jūlijam: lēnāk par tiltu draugi!

Auns

Šodien tev vajadzēs izrādīt neatlaidību un neatlaidību. Vienmēr būs šķēršļi darba un personisko jautājumu risināšanā, un cilvēki, ar kuriem jums būs jārisina, šķiet, vairs nedzirdēs jūs. Jūtieties brīvi pievērst sev uzmanību un, ja nepieciešams, sitiet ar dūri pa galdu!

Vērsis

Atcerieties tautas gudrību “Tu ej lēnāk, tu turpināsi.” Šodien nevajadzētu steigties, sadalīt slodzi un konsekventi veikt pēc iespējas vairāk uzdevumu. Steidzoties un cenšoties darīt vairākas lietas vienlaikus, nekas labs nenonāks.

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Lasi arī: Kāds matu griezums saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi tev nesīs veiksmi un palīdzēs kāpt pa karjeras kāpnēm

Dvīņi

Atšķirībā no pirmdienas, jūs šodien esat mērķtiecīgāks nekā jebkad agrāk. Izmantojiet to 100% un rūpējieties par darba jautājumiem. Ja tev ir izvēle, risini tos uzdevumus, kuros viss ir atkarīgs tikai no tevis paša – šajā dienā tu neesi noskaņots komandas darbam.

Vēzis

Līdz nedēļas beigām tevi sagaida daudz nepatikšanas – nāksies darīt lietas, kas prasa daudz pūļu, laika un nervu. Sagatavojieties un nemēģiniet izvairīties! Pirmkārt, tas joprojām nedarbosies, un, otrkārt, beigās jūs gaida patīkams pārsteigums.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment