Horoskops 2023. gada 6. jūlijam: lēnāk par tiltu draugi!

Lauva

Jūs esat pārāk aizrauts ar vienu dzīves jomu, bet citas esat pilnībā pamests. Tikmēr tieši tur jums ir nopietns konkurents! Tu nodarbojies ar personīgiem jautājumiem, bet darbā sēdi “par šovu”? Viņi jau grib tevi pārvietot! Vai esat novirzījis visus savus spēkus karjeras izaugsmei, aizmirstot par savu dvēseles radinieku? Ja tā turpināsies, īstais greizsirdības iemesls ilgi nebūs jāgaida! Analizējiet savu dzīvi un steidzami izlabojiet situāciju.

Jaunava

Ceturtdien nevajadzētu trakot, steigties un forsēt lietas, pretējā gadījumā sasniegsiet pilnīgi pretēju rezultātu. Ļaujiet visam ritēt tā, kā notiek, izrādiet pacietību un gudrību, visam ir savs laiks.

Svari

Ceturtdien turpināsi draiskulēties, taču šajā gadījumā tas izpaudīsies nevis neveiklībā, bet gan dienas moto “Es pats!”. Ja nepārvarēsi bērnudārznieku sevī un atteiksies no palīdzības, kas tev tiek piedāvāta, tu ātri izsīksi un nekam neatliks laika.

Skorpions

Šajā dienā varēsi klusi “pārmest” daļu savu pienākumu citiem, nesastopoties ar pretestību. Galvenais ir rīkoties uzmanīgi un neapglabāt sevi, un pēc tam sirsnīgi pateikties personai par sniegto palīdzību. Pretējā gadījumā nākamreiz viņš nevēlēsies ar jums veikt darījumus.

Strēlnieks

Šajā dienā tev var uzticēt kādu uzdevumu, ar kuru baidies netikt galā. Ja nav nevienam, kam to uzticēt, rīkojieties pats, tikai vispirms atmetiet nenoteiktību un šaubas, rīkojieties pārliecinoši. Pretējā gadījumā jūsu sliktākās bailes tiks apstiprinātas.

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Lasi arī: Kāds matu griezums saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi tev nesīs veiksmi un palīdzēs kāpt pa karjeras kāpnēm

Mežāzis

Diena labvēlīga daudzu problēmu risināšanai – ceturtdien esi neparasti aktīvs un produktīvs. Bet jūs pastāvīgi būsiet apjucis, citiem būs nepieciešams padoms, palīdzība vai vienkārši draudzīga līdzdalība. Neesiet aizkaitināts, šodien jūs palīdzēsiet, un rīt viņi jums palīdzēs.

Ūdensvīrs

Šajā dienā jūs atkal būsiet grūtas izvēles priekšā. Var ļauties ambīcijām, uzņemties sarežģītu darba uzdevumu un, izcili to paveicot, saņemt pelnītus “aplausus” (varbūt patīkami čaukstošu rēķinu veidā). Bet tas neizbēgami izraisīs skaudību kādā no kolēģiem. Vēl viena iespēja ir neprovocēt nelabvēļus un nesēdēt stūrī, bet tad “aplausi” tiks kādam citam.

Zivis

Šajā dienā Zivis var justies nogurušas no rutīnas un pat raudāt par savu “bezcerīgo” dzīvi. Lai atbrīvotos no sāpīgām domām, zvaigznes iesaka kaut ko mainīt vismaz sīkumos. Tātad, jūs noteikti uzmundrināsiet ar jaunu frizūru vai uzvalku, pārkārtošanu mājā vai pat stilīga atslēgu piekariņa iegādi.

Leave a Comment