Kupidona bultas trāpīs mērķī: vai tu esi starp tiem zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, kuri jūlijā iemīlēsies līdz ausīm

Mīlestība ir viena no katra cilvēka dziļākajām vajadzībām. Ikviens vēlas satikt savu mīlestību, bet ne visiem šajā jautājumā paveicas.

Par to, kuras zvaigžņu zīmes jūlijā satiks mīlestību, lasi šajā rakstā.

Ūdensvīrs

Mīlestība pret Ūdensvīru nav ļoti pazīstams jēdziens. Viņš dod priekšroku draudzībai, sadarbībai, bet tas ir tas, ko Ūdensvīrs garā nevar izturēt – tās ir tuvas, tuvas attiecības ar kādu. Taču šis jūlijs apgriezīs kājām gaisā Ūdensvīra priekšstatus par mīlestību un draudzību, kā arī mainīs izpratni par savām vajadzībām. Ūdensvīrs jūlijā satiks cilvēku, kura viņam sāks pietrūkt. Cilvēks, ar kuru Ūdensvīrs vēlēsies pavadīt vairāk laika nekā parasti, pļāpājot līdz pašai naktij un visas nakts garumā. Līdz ar to, nedaudz padomājot, Ūdensvīrs sapratīs, ka savu mīlestību atradis šī gada jūlijā.Un visticamāk, ka tā būs uz ilgu laiku.

Lasi arī: Vecmāmiņa man pastāstīja kādos gadījumos var turēt kaktusu mājās un kādos labāk atteikties no tā

Lasi arī: Tad, kad uzzināju par šiem Visuma pamatlikumiem, mana dzīve krasi izmainījās un nauda sāka plūst pie manis

Auns

Mīlestība pret Aunu ir tad, kad tā tiek pilnībā pieņemta. Tieši tādu cilvēku Auns satiks šī gada jūlijā: viņu neatbaidīs Auna tiešums un asums, šķietamā agresivitāte. Ikviens, kurš tevi mīl šī gada jūlijā, redzēs tavu smalko un maigo dvēseli, kas slēpjas zem sarkasma un kareivīguma. Tās būs neticami siltas attiecības, pilnas ar rūpēm un pieķeršanos – un Auns centīsies viņus ne par ko nepalaist garām un nesabojāt attiecības. Partneris Aunu mīkstinās lipīgās situācijas ar savu diplomātiju, pat ja Auns izdarīs nepareizu kustību. Tātad šī mīlestība noteikti ir apdrošināta pret pārtraukumu – vismaz jūlijā!

Jaunava

Mīlestība pret Jaunavu noteikti ir saistīta ar uzticību. Tāpēc mīlestības atrašana Jaunavai ir īsts meklējums. Taču šis jūlijs viņiem dāvās tikšanos ar cilvēku, kuram atbildība nozīmē tikpat daudz kā pašai Jaunavai. Tas būs pārsteidzoši, bet Jaunava pat varēs izelpot blakus šim uzticamajam un stabilajam cilvēkam, kurš viņai vakar bija svešs. Attiecības veidosies ļoti lēni, jo uzticība Jaunavai ir sarežģīts jēdziens, tā uzreiz neatveras jauniem cilvēkiem. Taču šajā gadījumā dinamiku nedaudz paātrinās sirsnīgās jūtas no abām pusēm un gatavība gaidīt, kad partneris tev uzticēs savu sirdi.

COMMENTS

Leave a Comment