Zvaigžņu zīmes un to slēptie patroni: mazās planētas

Ir tā sauktie trans-Neptūna objekti – tādas mazas planētas kā Plutons. Tiek uzskatīts, ka tie var ietekmēt arī dažu Zvaigžņu zīmju un visas cilvēces dzīvi kopumā.

Šos objektus sauc par slēptiem, jo ​​tie atrodas lielā attālumā. Tāpēc cilvēce par tiem neko nezināja līdz, teiksim, pirms 20 gadiem. Viņu ietekme ir periodiska un ārkārtēja. Tāpēc  parastajās prognozēs tos neņem vērā .

Erisa

Erīda ir masīvākais objekts, kas riņķo ap Sauli Kuipera joslā. Savulaik zinātnieki pat vēlējās iekļaut Erisu Saules sistēmas planētu sarakstam. Tas ir gandrīz tikpat liels kā Plutons, taču atrodas gandrīz divreiz tālāk, tāpēc zinātniekiem bija grūti to atrast.

Tas riņķo ap Sauli milzīgā iegarenā orbītā, veicot vienu apgriezienu 560 Zemes gados. Ļoti svarīga ir Erīdas nozīme. Viņu sauca par grieķu nesaskaņu dievietes vārdu, taču tas neatbilst viņas raksturam. Šī ir Plutona jaunākā māsa, kas ir tā pilnīgs pretstats. Šī ir planēta ar izteiktām pozitīvām īpašībām.

Tās tuvošanās Saulei un Zemei iezīmē konfliktu un karu apturēšanu. Erisa mazina agresiju, un visvairāk ietekmē Auns, Vērsis, Svari un Skorpions . Tieši šo zvaigžņu zīmju cilvēkus tas visvairāk ietekmē, kad tas ir tuvu perihēlijas punktam.

Haumea

Haumea (uzsvars uz burtu “E”) ir viens no punduriem trans-Neptūna objektiem. Šī ir viena no interesantākajām sistēmām ārpus Neptūna orbītas. Haumea nav tikai mazs objekts, bet sistēma, kas ir pārsteidzoša savās īpašībās.

Lasi arī: Krāsu spēks: kā apģērbs palīdzēs mīlestībā, darbā un piesaistīs veiksmi

Lasi arī: Vecmāmiņa pastāstīja, ka šos 7 kaitēkļus nekādā gadījumā nedrīkst turēt guļamistabā

Pirmkārt, viņai ir izteikta olas forma. Otrkārt, viņai ir pat divi mazi satelīti. Trešais pārsteidzošais fakts ir tas, ka šai planētai, kuras vidējais diametrs ir tikai 1600 kilometri, ir gredzenu sistēma – gluži kā milzu Saturnam.

Haumea nav tik tālu — tās orbīta ir nedaudz lielāka par Plutona orbītu, kas nozīmē, ka ietekme uz cilvēkiem ir gandrīz tikpat spēcīga. Objekts tika nosaukts Havaju auglības dievietes vārdā, taču, diemžēl, Haumea nenes gandrīz neko labu. Šīs planētas loma ir haoss. Par laimi, mēs runājam par vienkāršu enerģijas “sajaukšanu”. Vienkāršiem vārdiem sakot, Haumea ir citu planētu traucējumu avots. Tas labvēlīgi ietekmē arī cilvēku radošo domāšanu. Īpaši tiem, kas dzimuši zem Zivju, Lauvas un Jaunavas zīmēm .

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment