Zvaigžņu zīmes un to slēptie patroni: mazās planētas

Makemake

Makemake ir pārpilnības Dieva vārds. Planēta ap Sauli veic revolūciju 306 gadu laikā. Planēta ir trīs ceturtdaļas no zināmā Plutona izmēra. Makemake ir arī sarkanīgi bāls virsmas nokrāsa.

Astronomi nav īpaši ieinteresēti to pētīt, jo tajā nav pavadoņu, gredzenu vai kaut ko ievērības cienīgu, taču zvaigžņu eksperti Makemake uzskata par sarkanās planētas Marsa mazo brāli . Tas viss ir apmēram vienā krāsā.

Šis objekts, tuvojoties Saulei, motivē virzīties uz priekšu, taču ne ar nežēlību un gribasspēku, kā Marss, bet gan ar viltību. Eksperti atzīmē, ka šis objekts paaugstina cilvēku, īpaši Dvīņu, Mežāža un Ūdensvīra, intelektuālās spējas.

Sedna

Viens no galvenajiem astronomu “mīļākajiem” nes skaisto eskimosu dzīvnieku dievietes vārdu. Objekts ir visattālākais no visiem nozīmīgajiem Saules sistēmā. Tās apgrozības periods ir neticami milzīgs un sasniedz pat 11 000 gadu.

Lasi arī: Krāsu spēks: kā apģērbs palīdzēs mīlestībā, darbā un piesaistīs veiksmi

Lasi arī: Vecmāmiņa pastāstīja, ka šos 7 kaitēkļus nekādā gadījumā nedrīkst turēt guļamistabā

Tās orbīta ir ļoti izstiepta un atgādina komētu orbītas, tāpēc periodiski planēta uzlido līdz Saulei pēc kosmiskajiem standartiem diezgan tuvā attālumā – 90 astronomiskās vienības.

Zvaigžņu eksperti Sednu uzskata par mīlestības un labestības saimnieci. Kad tas tuvojas Zemei, kari apstājas un spēlē tikai mīlestība. Lai kā arī būtu, viņa nemitīgi cenšas mūs visus noskaņot pozitīvā veidā, it īpaši tādu zīmju cilvēkus kā Vēzis, Strēlnieks, Ūdensvīrs un Zivis .

Iespējams, ka šie nav vienīgie objekti, ko atklāsim. Zvaigžņu eksperti arī atzīmē, ka ir jābūt debess ķermeņiem, kas ietekmē mūsu dzīvi visneparastākajā veidā. Piemēram, Mēness, kura spēcīgākā ietekme sīkāk atrodama  Mēness kalendārā .

Leave a Comment