Krāsu spēks: kā apģērbs palīdzēs mīlestībā, darbā un piesaistīs veiksmi

Saskaņā ar bioenerģētikas pamatlikumiem katra krāsa ir noteiktas enerģijas avots. Tās visas dažādos veidos ietekmē mūsu garastāvokli, veiksmi, gribasspēku un pašsajūtu.

Apģērba krāsai un videi neapšaubāmi ir liela nozīme, taču tas nenozīmē, ka tai ir izšķiroša nozīme. Vissvarīgākais ir jūsu pašu domas, jūsu attieksme. Izmantojiet apstiprinājumus, lai gūtu panākumus, lai būtu priekšā visā.

Kādas krāsas palīdz mīlestībā

Mīlestība ir daudzpusīga dzīves sfēra, kas prasa prāta spēku, spēcīgu raksturu, harizmu un šarmu. Dažas krāsas palīdzēs uzlabot visas šīs svarīgās īpašības.

Sarkanā krāsa . “Vispievilcīgākais” no visiem. Viņš ir tas, kurš liek citiem pievērst jums uzmanību pārpildītā vietā. Šī ir izaicinājuma krāsa, un, ja jūsu tēlā to ir daudz, pretējais dzimums sāk par jums interesēties. Šo toni var saukt par sievišķīgāku, taču vīriešiem nekaitē, ja ir sarkani aksesuāri.

Lasi arī: Kā noteikt, vai bankas kartes numurs ir “laimīgs”: numeroloģiska pieeja

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kas spēj paredzēt nākotni

Balta krāsa . Tā ir sabiedrisku cilvēku krāsa. Nav nepieciešams to izmantot kā galveno apģērbā, lai gan šajā gadījumā tas būs ļoti noderīgi. Centieties telefonā un datoros biežāk likt spilgtas tapetes, ieskaujiet sevi ar baltu mājā. Vietnes Dailyhoro.ru eksperti atzīmē, ka šādā gadījumā vari kļūt atvērtāks vai provocēt uz to citus. Jebkurā gadījumā mīlestība vienmēr sākas ar saziņu, kas nozīmē, ka balto nokrāsu var uzskatīt par labāko draugu visiem, kas aktīvi meklē.

Oranža krāsa . Šis siltais tonis liek citiem rūpēties par jums un, gluži pretēji, jums rūp citi. Tiek uzskatīts, ka šīs krāsas enerģijai ir ļoti labvēlīga ietekme uz attiecībām ģimenē. Ja mājā ir oranža krāsa, tad ar ļoti lielu varbūtību tajā dzīvojošie mazāk lamāsies, biežāk viens par otru rūpēsies. Izmantojiet arī sazvērestības no strīdiem un skandāliem , ja to pēdējā laikā jūsu ģimenē ir bijis pārāk daudz.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment