Kā pašam izveidot savu naudas magnētu

Naudas enerģija ir kaprīza, un veiksme ne vienmēr nonāk jūsu rokās, taču jūs varat labot situāciju ar spēcīga talismana palīdzību. Naudas magnēts palīdzēs tikt galā ar finansiālām grūtībām un piesaistīt naudu.

Jūs varat izveidot spēcīgu naudas talismanu pats, nepērkot dārgus talismanus. Eksperti iesaka uzzināt, kā parasts magnēts var iedzīvināt finansiālu pārpilnību un atbrīvoties no grūtībām. Naudas magnēta izveide nav grūta, taču nepieciešama koncentrēšanās, kā arī ticība, ka situācija patiešām mainīsies uz labo pusi.

Naudas magnēts mājām

Lai izveidotu naudas talismanu, izvēlieties parastu magnētu, nevis dekoratīvu. Naudas enerģijai nepatīk informatīvs troksnis, tāpēc diez vai to izdosies piesaistīt ar magnētu, kurā attēlots gada simbols, pilsēta, mīļš kucēns vai kas cits. Lai to izdarītu, izvēlieties sloksnes magnētu vai lokveida magnētu. Monētās uz nakti tiek ievietots magnēts, lai uzlādētu talismanu ar naudas enerģiju.

Pēc tam, kad magnēts absorbē naudas enerģiju, viņi to runā:

“Es piesaistu naudu, es nezinu vajadzību. Finanses tiks ievilktas mājā, tās nenoguls svešās kabatās, neizklīdīs par daudz, nezags kā zaglis.

Gatavs talismans tiek novietots blakus ārdurvīm, lai viesi to nevarētu pieskarties. Zem paklāja vai zem sliekšņa, kurā gulēja talismans, novieto dažas monētas, lai nauda vienmēr nonāktu mājā.

Magnēts naudai makā

Liels magnēts diez vai ietilps makā, tāpēc talismanam tiek izvēlēts neliels izstrādājums. Jāatceras, ka magnēts netiek novietots blakus kartēm, kuras tā dēļ var neizdoties. Nav obligāti jāievieto magnēts makā, kas vienmēr ir līdzi – šiem nolūkiem varat izmantot mājās esošo naudas krātuvi. Tajā jābūt vismaz vienai banknotei vai monētai, un nauda nedrīkst būt ārpus apgrozības.

Lasi arī: Kā zvaigžņu zīmju pārstāvji tiek galā ar bērnu audzināšanu

Lasi arī:  Manas mājas ir mana pils: 5 priekšmeti, kas mājai piesaistīs bagātību un labklājību

Magnēts tiek izrunāts šādi:

“Nauda nav vajadzīga – kad vajag, viņi paši nāk. Es pievilkšu laimi ar magnētu, dzīvošu savu dzīvi ērti.

Gatavs talismans tiek ievietots makā.

Kā izveidot naudas magnētu

Vēl viens lielisks veids , kā ienest savā dzīvē finansiālu labklājību,  ir izveidot savā mājā naudas magnētu. Lai to izdarītu, izmantojiet skaistu dziļu plāksni, pielīmējiet tās apakšā nelielu magnētu un piepildiet to ar sīkām naudas naudiņām un banknotēm uz augšu. Šiem nolūkiem varat pielāgot arī krājkasīti ar plašu slotu, lai tajā varētu brīvi ievietot banknotes un lielas monētas. Cūciņa banku var novietot labi redzamā vietā, lai neaizmirstu to papildināt ar jaunu naudu.

Cūciņa banka vai šķīvis tiek noslaucīts ar sudraba ūdeni, sakot:

“Es magnetizēju naudu mājā, es piesaistu bagātību dzīvē, es vairs nezinu vajadzību.”

Jo biežāk krājkasīte tiek papildināta, jo vairāk bagātības nāk mājā.

Naudas piesaiste ir īpaša prakse, kas nepieļauj nolaidību. Tiem, kuri pamana ieradumu tērēt vairāk nekā nepieciešams, vajadzētu pievērst uzmanību ne tikai talismanu veidošanai, bet arī sazvērestībām, lai  ietaupītu no nevajadzīgiem pirkumiem . Tātad sanāks ietaupīt naudu un neapgādāt krāpniekus ar viņu godīgi nopelnīto naudu.

Leave a Comment