Manas mājas ir mana pils: 5 priekšmeti, kas mājai piesaistīs bagātību un labklājību

Katrs cilvēks vēlas, lai viņa dzīvē būtu veiksme un nauda. Bioenerģijas speciālisti pastāstīs par trim lietām tavā mājoklī, kas piesaistīs tam nepieciešamo pozitīvo enerģiju.

Pirmkārt, speciālisti iesaka pievērst uzmanību savai iekšējai pasaulei, jo veiksmes un neveiksmes nāk no mūsu pašu domām. Biežāk izmantojiet veiksmes un labklājības apliecinājumus, lai atbrīvotos no negatīvām domām, vīrusu programmām un šaubām par sevi.

Pakavs

Šis priekšmets tiek uzskatīts par vienu no spēcīgākajiem veiksmes magnētiem. Protams, nemaz nav nepieciešams meklēt vecu pakavu ciemos. Jūs varat iegādāties jaunu talismanu vai izgatavot to pats no jebkura materiāla.

Kas attiecas uz materiālu, lai cik absurdi tas neizklausītos, bet no koka izgatavots pakavs būtu labākais variants, jo tas ir enerģētiski pozitīvākais dabiskais materiāls. Pakavs ir jāpakar vai nu ārdurvju priekšā, vai virs tām. Ir svarīgi atcerēties, ka ragu pozīcija uz leju ir vērsta uz mājas aizsardzību no negatīvās enerģijas. Ja pakavs karājas otrādi, tad tas darbojas kā veiksmes magnēts.

Daži cilvēki piekar divus pakavus uzreiz – vienu ar ragiem uz leju, otru uz augšu. Arī šī būs laba izvēle, turklāt nezaudējot šī talismana kopējo lietderību.

Lasi arī: “Man visu laiku neizdodas”: trīs veidi, kā pārtraukt apburto loku

Lasi arī:  Vecmāmiņa pastāstīja, ka šos 7 kaitēkļus nekādā gadījumā nedrīkst turēt guļamistabā

Hotei

Šis ir austrumu kultūras priekšmets. Šis talismans ir pilna cilvēka figūra. Saskaņā ar leģendām, tas bija japāņu mūks, kuram bija tikai ubaga maiss.

Tiek uzskatīts, ka Hotei figūriņa palīdz piepildīt vēlmes, piesaista mājai vairāk finansiālu veiksmi, palīdz cilvēkiem pieņemt pareizos lēmumus attiecībā uz naudu, darbu. Jūs varat ievietot to gaitenī un viesistabā. Šajās telpās viņam būs maksimāla izturība.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment