7 dāvanas, kuras jums nevajadzētu pieņemt

Ir lietas, kuras nevar ne uzdāvināt, ne pieņemt kā dāvanu. Ir ļoti svarīgi zināt par aizliegtajām dāvanām, jo ​​tās var sagādāt nepatikšanas un laupīt veiksmi.

Ir svarīgi zināt, kā nesūtīt nepatikšanas uz sevi, savām mājām un saviem mīļajiem. Daudzas dāvanas ir saistītas ar negatīvām pazīmēm vai uzskatiem. Tas viss ir pārbaudīts ar laiku, tāpēc pret tautas gudrībām ir jāizturas ar lielu uzmanību.

Kādas dāvanas nevar pieņemt

Pulkstenis. Šie priekšmeti simbolizē laiku un novecošanu. Tas attiecas uz jebkuru pulksteni – plaukstas, sienas, darba, salauztu, vecu, jaunu, elektronisku un mehānisku. Bet ko darīt, ja pulkstenis jums jau ir uzdāvināts? Ziedotie pulksteņi ir nekavējoties jāapmaksā. Dodiet pretī 10 rubļus vai konfektes.

Maks . Šai precei piemīt ļoti smalka enerģija, kas ir piesaistīta pircējam. Tas tiek uzskatīts par ļoti sliktu zīmi uzdāvināt maku svešam cilvēkam. Tas var atņemt viņam naudas veiksmi uz visu maka lietošanas laiku un jūsu finansiālos panākumus var nodot viņam. Nepieņemiet naudas maku dāvanu no attāliem radiem vai attāliem draugiem. Atcerieties, ka nodošanas brīdī makā jābūt vismaz vienai monētai.

Šķēres . Maz cilvēku dāvina šķēres, bet, ja jūs saskaraties ar šādu dāvanu, izmetiet to bez vilcināšanās. Viņi var apgriezt visu tavu dzīvi kājām gaisā. Ja šķēres ir jātīra, veiciet šādu vienkāršu rituālu: pārklājiet tās ar sāli un turiet tajā uz vakaru.

Josta. Josta simbolizē stīvumu. Tas var radīt daudz psiholoģisku problēmu. Lai no tā izvairītos, jums tas jānovieto labi redzamā vietā atlocītā veidā apmēram nedēļu. Daudzos gadījumos pietiek ar dažām dienām, bet vēlams būtu nedēļu. Tad to var viegli nēsāt.

Dzīvnieki. Jebkurai dzīvai būtnei ir nepieciešama steidzama izpirkuma maksa. Kaķis, piemēram, attīra enerģiju un pozitīvi ietekmē visu māju, bet tikai tad, ja tas ir pareizi saņemts kā dāvana. Uzdāviniet dāvanu kaķēnam, kucēnam vai citam dzīvniekam. Ja tas nav izdarīts, dzīvnieks var aizbēgt vai saslimt.

Lasi arī: Mazliet humora: kā tu tērē naudu saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi! Vai sakrīt?

Lasi arī: Gaišreģis, kurš paredzēja Titānika likteni, atstāja nepatīkamu prognozi par mūsu dienām

Spogulis. Cilvēce savā vēsturē ir iemācījusies par spoguli, ka tas ļoti viegli absorbē visu negatīvo, ko tas dod, pārceļoties uz citu vietu. Pēc zīmēm, pērkot spoguli veikalā vai saņemot to dāvanā, tas ir jānomazgā ar sālsūdeni. Vienkārši atšķaidiet vairāk sāls tīrā ūdenī un uzmanīgi noslaukiet spoguli

Senlietas. Vecas lietas ir negatīvas enerģijas nesēji, kas inficē māju. Ja lieta ir maza, varat to aptīt ar baltu drānu un nolikt uz palodzes. Ja lieta ir liela, varat to vienkārši labi nomazgāt. Vecās lietas ir jāizmanto, vai jāglabā īpašā vietā ārpus mājas. Tas attiecas uz antīko uzņēmumu īpašniekiem un senatnes cienītājiem.

Jebkuru situāciju var atrisināt. Pieņemiet šos priekšmetus kā dāvanu, taču neaizmirstiet tos iztīrīt, jo tie var mainīt jūsu likteni un negatīvā virzienā. Ja jau sen pieņēmi kādu no aizliegtajām dāvanām, bet nedomāji to atmaksāt vai iztīrīt, un tagad tevi moka raizes, vienojies ar Visumu: izdari labu darbu apmaiņā pret labklājību un dari nepiesaistīt negatīvismu ar viltus bailēm.

Leave a Comment