Mazliet humora: kā tu tērē naudu saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi! Vai sakrīt?

Ikvienam patīk tērēt naudu, taču viņi to dara dažādos veidos. Ja paskatās no zvaigžņu viedokļa, var izcelt atsevišķas tendences un iezīmes katras Zvaigžņu zīmes attiecībās ar naudas tērēšanu.

Parasti visvairāk naudas tērē  egoistiskākās un kaitīgākās Zvaigžņu zīmes. Dažkārt tas sagādā daudz pozitīvu emociju tiem, kas procesu vēro, bet paši tajā nepiedalās, novērtējot savas finanses.

Auns

Auns naudu tērē neapdomīgi. Viņi mētā rēķinus pa kreisi un pa labi, un tad atceras, ka viņiem vēl kaut kā jātiek mājās no veikala. Un tad jau mājās atcerēsies, ka vajag bērnus pabarot, bet, ak, nav nekā. Un visa beigās viņi var atcerēties vai neatcerēties, ka naudas vairs nav vispār. Tikai liels mērķis liek viņiem pārvaldīt naudu: tad Auna spītība nāk par labu.

Vērsis

Vērši ir taupīgi, taču, ja viņiem vajadzēs plātīties, viņi ir gatavi izšķērdēt savas finanšu rezerves. Neskatoties uz to, ka šo zīmi pārvalda Zeme, sievietes Vērsis bieži ir izšķērdīgas ne mazāk kā Auns. Protams, viņi atstās savu grūti nopelnīto naudu, bet visticamāk uzreiz zaudēs saziedoto vai laimēto naudu.

Lasi arī: Gaišreģis, kurš paredzēja Titānika likteni, atstāja nepatīkamu prognozi par mūsu dienām

Lasi arī: Simoronska rituāls “Sarkanā aploksne”: piesaistām bagātību un labklājību

Dvīņi

Dvīņiem parasti nav ko tērēt. Viņu nauda aizplūst ne tikai tāpēc, ka viņiem patīk tajā dalīties ar draugiem, bet arī tāpēc, ka viņiem bieži ir kaut kas, kas prasa pastāvīgus ieguldījumus. Tā var būt mašīna, mīļākais vai mīļākais, hobijs – īsi sakot, pat ar strādājošiem Dvīņiem naudu neatradīsi, jo viss tiek iztērēts pirms to saņemsi.

Vēzis

Vēži ir ļoti gudri. Viņi pastāvīgi tērē, bet tajā pašā laikā viņiem vienmēr paliek vairāk. Neviens nezina, kā tas izrādās, bet tā tas tiešām ir. Viņi tērē ārkārtīgi saprātīgas summas. Ja viņiem ir vajadzīga greznība, tad greznība būs saprātīga. Ja tavā ģimenē ir Vēzis, tad naudas lietas uztici viņam, nevis kādam citam – nenožēlosi. Šķiet, Vēži dzīvo pēc  finanšu prognozēm vai arī viņiem piemīt naudas maģija.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment