Gaišreģis, kurš paredzēja Titānika likteni, atstāja nepatīkamu prognozi par mūsu dienām

 

Īru grāfs Džons Vorners nedomāja par to, kā paredzēt nākotni. Viņš vienkārši stāstīja cilvēkiem, ko redzēja. Un tad viss bija pēc Dieva gribas.

Tā vīrietis jau kuģa Titānika būvniecības stadijā paredzēja, ka viņam lemts doties okeāna dzelmē. Viņš redzēja nākotni sapnī. Baumo, ka grāfs atstājis daudz vēstījumu, kas attiecas uz mūsu laiku. Par ko tie ir, mēs uzzināsim vēlāk rakstā.

Kā paredzēt nākotni

Caur sapņiem cilvēki savienojas ar savas klātbūtnes uz Zemes galveno cēloni. Tā par sapņiem runāja īru grāfs Džons Vorners. Sapņi parāda to, kas ar cilvēku jau ir noticis vai šobrīd notiek citā realitātē. Vīrietis uzskatīja, ka, ja cilvēkam ir tāds pats sapnis, kas parāda traģ**kus notikumus, tā ir zīme.

Šīs zīmes var nolasīt dažādos veidos. Ja tā ir, piemēram, Autoav***ja, tad nevajadzētu doties garos braucienos ar automašīnu. Tiesa, ne visi cilvēki tādām lietām tic. Zinātnieki, kas dzīvoja vienlaikus ar Džonu, sauca viņu par parastu izgudrotāju. Galu galā sapņi, pēc ekspertu domām, ir normāls smadzeņu darbs, kamēr ķermenis atpūšas.

Lasi arī: Simoronska rituāls “Sarkanā aploksne”: piesaistām bagātību un labklājību

Lasi arī: Sievietes spēks: kas palīdzēs uzturēt un atjaunot enerģiju

Ar grāfa vārdu saistīti daudzi mistiski notikumi. Kādu dienu viņš devās uz nozieguma vietu Londonā un aprakstīja, kā tieši noziedznieks izskatās. Izrādījās, ka tas ir mirušā vīrieša dēls. Džons Vorners bija labā stāvoklī ar daudzām augsta ranga amatpersonām.

Bet tajā pašā laikā daudzi viņu uzskatīja tikai par šarlatānu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment