Spēka dienas 2023. gada septembrī: dienas, kad vieglāk paveikt darbus un noslēgt līgumus!

Enerģijas dienas ir mēneša energoefektīvākās dienas. Zvaigžņu eksperti  pastāstīja, kuras septembra dienas var uzskatīt par pozitīvām, un dalījās viedoklī, kāpēc tās par tādām kļūs.

Septembrī būs pat piecas varas dienas, bet tajā pašā laikā tikai viena bīstama diena, par ko arī runājām. Kas attiecas uz labvēlīgām dienām, mēs iesakām jums uzzināt vairāk par tām, izlasot šo rakstu.

4. septembris — Venēra atbrīvojas no retrograda

Šī planēta ievērojami pasliktina tādas jomas kā mīlestība, fiziskās aktivitātes, veselība retrogrādā stāvoklī. 4. septembrī viss mainīsies – Venera atkal kļūs par mūsu draugu, turklāt saprotamu un lasāmu. 4. septembrī sagaidāma atbrīvošanās no kaites, kā arī spēka ņemšanās. Arī šajā dienā daudziem no mums paveicas ceļā sastapt kādu jauku cilvēku. Šis ir labs laiks romantikai.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem ļoti veiksies 2023. gada septembrī

Lasi arī: Bīstamākās dienas 2023. gada septembrī: esiet ļoti uzmanīgi, šajās dienās sagaidāms daudz nepatikšanu!

9. septembris – spoguļdatums

Rudens pirmais spoguļdatums daudziem no mums būs lieliska diena, lai par spīti grūtībām pabeigtu iesāktos darbus. Iespējams, skaitlis Deviņi mums dos daudz enerģijas, lai paveiktu ko ārkārtīgi svarīgu, it īpaši, ja pirms tam nebija iespējams redzēt, kā tieši var sasniegt vēlamo rezultātu. Deviņi dos pavedienus, motivāciju, gribasspēku.

Turpinājums nākosājā lapā…

Leave a Comment