Taoisma prakse, lai atbrīvotos no neveiksmēm un nabadzības

Neveiksmes rada jaunas neveiksmes, veidojot apburto loku. Taoisma prakse palīdzēs jums izkļūt no tās.

Taoisms ir reliģija, kas cēlusies no doktrīnas par “lietu ceļu”. Sākumā tā bija filozofiska doktrīna, kas laika gaitā attīstījās un mūsdienās kļuva plaši pazīstama visā pasaulē.

Vairumā gadījumu nepareizas domas un dzīvesveids noved pie nabadzības un neveiksmēm. Sevis programmēšana neveiksmei , domāšana, ka tev neizdosies, ir nepareizs ceļš, pa kuru iet daudzi, taču izeju atrod tikai tie, kas meklē ceļus. Vēlme ir galvenais motivators tiem, kas vēlas kļūt bagātāki.

Taoistu gudrība

Šī mācība parādījās pirms vairāk nekā diviem tūkstošiem gadu, tāpēc jums vajadzētu uzticēties tam, kas dzīvo tik ilgi. Nav labāka skolotāja par pieredzi, un daoisms ir balstīts uz to cilvēku pieredzi, kuri dzīvoja pat pirms Bībeles notikumu norises.

Filozofijas centrā ir doktrīna par lielo Tao. Tas ir esības likums, kas attiecas ne tikai uz cilvēkiem, bet arī uz molekulām, uz planētām, zvaigznēm, galaktikām un visu, kas atrodas mūsu Visumā. Lai kļūtu laimīgs, cilvēkam jāsaplūst ar Tao, jākļūst vienam ar to. Tas ir ļoti svarīgi, jo mēs visi esam daļa no Visuma, kurā dzīvojam.

Tao ir enerģija. Tas ir gars, nevis cilvēks. Tā ir neredzama forma, kas ir visur, pat mūsos. Jau pirms vairākiem tūkstošiem gadu cilvēki sāka domāt par to, kas patiesībā notiek pasaulē un kāpēc kāds ir laimīgs un kāds nē. Šī mācība apsteidza savu laiku un tagad atgriežas cilvēku prātos.

Lasi arī: 3 lietas, kas jums jāizmet pēc iespējas ātrāk, lai pārtrauktu neveiksmju līniju

Lasi arī: Akmeņi saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi un dzimšanas datuma

Tao filozofija saka, ka cilvēks var saplūst ar Visumu caur meditāciju. Tas ir gandrīz tāds pats kā nirvāna. Jums jākļūst vienotam ar dabu un kosmosu. Tāpēc daoistu mūki, tāpat kā budisti, dzīvo kā vientuļnieki kalnos, tālu no civilizācijas un mūsdienu ērtībām.

Tao mācības apstiprina daudzas teorijas, ka enerģija kontrolē mūsu veiksmi, ved uz uzvaru pār nabadzību, vientulību un nelaimi. Tāpēc ir nepieciešams katru dienu uzlabot enerģiju.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment