Visiem piemēroti naudas piesaistīšanas veidi

Papildu nauda, ​​kā zināms, negadās, bet finanses ne vienmēr ieiet kabatā kā upē. Talismani un sazvērestības palīdzēs to novērst – ir svarīgi tikai izvēlēties sev piemērotāko.

Efektīvie naudas talismani atšķiras no apzīmogotajiem, pirmkārt, personiskajos iestatījumos. Speciālisti un naudas piesaistes meistari bieži runā amuletus, izmantojot topošā īpašnieka vārdu vai dzimšanas datumu, lai apvienotu savu enerģiju un pielāgotu amuletu konkrētai situācijai.

Galu galā daži amuleti glābj mūs no parādiem un problēmām, un pavisam citi piesaista līdzekļus un iespējas. Tāpēc ir ļoti svarīgi izvēlēties tieši savu veidu, kā kļūt bagātam.

Buramvārdi par bagātību “Zelta vārds”

Sazvērestības un viedi vārdi bija un paliek pirmie finanšu piesaistes līdzekļi. Tautas pieredze, kas uzsūc naudas čukstus un apmelojumus, ir praktiski neizsmeļama. Tāpēc sazvērestības var labot jebkuru nelaimi un ar viņu palīdzību gūt labumu. Dziedniece Praskovja Ivanovna daudz zina par seno naudas buramvārdu “Zelta vārds” . Viņa nāk no senas tirgotāju ģimenes, un kam, ja ne tirgotājiem un tirgotājiem, būtu jāzina visi bagātības noslēpumi? Galu galā ir svarīgi ne tikai tirgoties un vairāk nopelnīt, bet arī gādāt, lai bagātība aizkavētos makā. Šeit jums palīdzēs Zelta Vārda buramvārdi.

Ja jūsu ienākumi ir saistīti ar ieņēmumiem, ja jums nepieciešama ne tikai veiksme, bet veiksme biznesā, atbalsts no augstākajiem spēkiem un laimīgs pārtraukums, vērsieties pie Zelta vārda buramvārdiem naudas un veiksmes dēļ. Starp citu, šī sazvērestība palīdz ne tikai naudas lietās. Viņš spēj glābt ģimeni un piesaistīt mīlestību un noņemt celibāta vainagu, tāpēc jums tikai jāizvēlas tas, kas jums ir piemērots.

Čingishana burvestība – par naudu un slavu

Amulets, kas ļauj izveidot šo burvestību, nav tikai palīgs solīšanas un darījumos. Čingishana burvestība atklāj tās īpašniekam gandrīz neierobežotas iespējas. Ja izmantosit savu potenciālu līdz 100 procentiem, rezultāts būs ļoti iespaidīgs. Nav brīnums, ka šo amuletu izmantoja visu laiku slavenākais komandieris un iekarotājs.

Lasi arī: Tava iedzimtā dāvana atbilstoši tavai zvaigžņu zīmei

Lasi arī: Tavas superspējas saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi

Čingishana burvestība ļauj ietekmēt cilvēkus, atstāt sev vajadzīgo iespaidu uz konkurentiem, darba devējiem vai konkurentiem. Ar viņu jums nebūs ienaidnieku, un visi ceļi pavērsies jūsu priekšā paši no sevis. Vajag tikai sekot augstāko spēku gribai un nepalaist garām iespēju kļūt bagātam.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment