Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 28. augusta līdz 3. septembrim: dažiem nedēļa nebūs patīkama!

Šī vasara ir noslēgusies. Kādam tas bija labvēlīgi, bet kādam ne tik ļoti, bet tas nav svarīgi, jo ejam tālāk. Zvaigžņu eksperti mums ir pastāstījuši, kādas mums var būt nākamās septiņas dienas.

Pirmais un vispārīgais fakts mums visiem var nebūt īpaši patīkams. Mēs runājam par grūtībām, kas mūs var sagaidīt ceļā. Neuztveriet tos kā kaut kādu lāstu. Ir svarīgi pieņemt uzskatus, kas palīdzēs pārdzīvot jebkādus šķēršļus un grūtības, palikt sev un kļūt stiprākiem. Lūk, mūsu galvenais uzdevums šajās dienās.

Auns

Aunam pēkšņi var rasties vajadzība pēc kāda cita apstiprinājuma, taču tas nav nekas vairāk kā lamatas, kurās viņus ieved Merkurs un Marss. Jums ir jābūt pašam un jāatceras, ka jūsu personīgais viedoklis par sevi var būt pārāk pozitīvs, taču tam nav negatīvas konotācijas, kas izraisa jūtas. Mums par katru cenu jāsaglabā optimisms. Lūk, problēma, kas Aunam ir jāatrisina.

Vērsis

Vērsis no 28. augusta līdz 3. septembrim ir jāatceras viena vienkārša lieta: ienaidnieks slēpjas tur, kur vismazāk gaida viņu ieraudzīt. Tas var būt labākais draugs, kolēģis, dvēseles radinieks. Tas nenozīmē, ka jums ir jāpārtrauc sazināties ar visiem un jākļūst paranoiķim, nē. Vienkārši daži cilvēki, neapzināti, var sniegt Vērsim nepareizus ieteikumus un padomus, kas nebalstās uz neko.

Lasi arī: Kaķis-talismans: izvēlieties mājdzīvnieku atbilstoši savai zvaigžņu zīmei

Lais arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 28. augusta līdz 3. septembrim: no problēmām visās sfērās glābs tikai diplomātija!

Dvīņi

Radošums ir galvenais glābiņš no apvainojumiem, problēmām, vilšanās, negatīvisma. Dvīņiem nav nekā labāka par mēģinājumu paust savu stāvokli un noskaņojumu ar dzejas, zīmējumu, mūzikas palīdzību. Ja tas nav iespējams, jums vajadzētu vismaz parunāt ar kādu sirdij dārgu cilvēku – draugu, dvēseles radinieku, mammu, tēti. Tagad jūs nevarat paturēt sevī negatīvas emocijas. Vajag tās pieņemt, piedzīvot un apspriest.

Vēzis

Vēži var mēģināt veikt pašmācības. Piemēram, būs lietderīgi izvēlēties mācīties valodas, lasīt zinātnisko literatūru, mēģināt iestāties padziļinātos apmācību kursos. Vissvarīgākais noteikums, kas jāatceras jebkurā nedēļas dienā, ir nostiprināt savas ambīcijas ar darbībām. Tukši vārdi, piemēram, “es sasniegšu”, “es gribu” ir ceļš atpakaļ. Ja jūs kaut ko vēlaties, jums tas ir jādara.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment