Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 28. augusta līdz 3. septembrim: dažiem nedēļa nebūs patīkama!

Lauva

Lauvām ar galvu jāiet darbā un mājsaimniecības darbos. Rezultāts nebūs ilgi jāgaida – visas pieliktās pūles var dot tūlītējus rezultātus. Diemžēl tas ne vienmēr būs pamanāms, bet Lauvām tikai jādara tas, ko viņi prot vislabāk, neaizmirstot par saistībām un iepriekš dotajiem solījumiem. Kategoriski nav ieteicams lauzt solījumus, jo tas negatīvi ietekmēs karmu.

Jaunava

Jaunavas var un pat vajag veidot nākotnes plānus. Ir svarīgi ieskatīties nākotnē un sākt par to domāt, bet ne no sapņotāja, bet gan apdomīga un nobrieduša cilvēka skatu punkta, kurš zina, ko vēlas no dzīves. Trūkumu aizpildīšana zināšanās var nedarboties Merkura dēļ. Labāk pagaidām mācīšanos atlikt izklaidības un slikti funkcionējošas ilgtermiņa atmiņas dēļ.

Svari

Svariem ir jāatceras par psiholoģiskā atbalsta sniegšanu saviem mīļajiem. Daudziem no viņiem būs jādzird laipni un patīkami vārdi. Svariem jākļūst iejūtīgākiem. Darbā un mājas darbos ir svarīgi uzmanīties no nolaidības. Pastāv liela varbūtība aizmirst par komplektācijā iekļauto plīti, ūdeni vannas istabā. Sekas var būt neatgriezeniskas. Vienkārši labāk visu vēlreiz pārbaudīt.

Skorpions

Skorpionus laika posmā no 28. augusta līdz 3. septembrim var sagaidīt notikumi, kurus nāksies piedzīvot pirmo reizi. Tas var būt spontāns ceļojums, vai pārtraukums ar mīļoto, vai, gluži otrādi, nejauša romantiska tikšanās. Attiecībā uz tuviem cilvēkiem viņiem būs nepieciešama īpaša laipnība un pieķeršanās, jo daudziem Skorpionu radiniekiem var būt nepieciešams viņu maigums, spēja palīdzēt.

Strēlnieks

Strēlnieki tagad nevar uzcelt nepārvaramu sienu starp sevi un saviem mīļajiem. Jums jāuzklausa viņu lūgumi, jādalās viedokļos un jūtās. Kā saka, uz lauka nav karotāja viens. Tagad šī frāze vairāk nekā jebkad labāk atspoguļo to, kā dzīvot un kā noteikti nav vērts dzīvot. Komandas darbs, komunikācija, jaunu draugu atrašana un mīlestība – tas viss palīdzēs Strēlniekam kļūt par uzvarētājiem un atrast savu laimi.

Lasi arī: Kaķis-talismans: izvēlieties mājdzīvnieku atbilstoši savai zvaigžņu zīmei

Lais arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 28. augusta līdz 3. septembrim: no problēmām visās sfērās glābs tikai diplomātija!

Mežāzis

Mežāžiem nepieciešama maksimāla fiziskā aktivitāte. Tas ir ļoti svarīgi, jo pretējā gadījumā viņi var ļoti nobremzēt un psiholoģiski, zaudējot motivāciju, labu garastāvokli. Sports ir labākais antidepresants, kā to pierādījuši zinātnieki. Varat trenēties sporta zālē vai vienkārši vairāk staigāt. Aktivitāte palīdzēs atbrīvoties no garīgās ievainojamības, izmisuma.

Ūdensvīrs

Zvaigžņu eksperti Ūdensvīram iesaka šajās septiņās dienās ievērot trīs likumus: “darbs, pacietība, taktika.” Darbībā nedrīkst būt slinkums, steiga un haoss, pretējā gadījumā rezultāts nebūs tik labs, kā varētu būt. Daudzi Ūdensvīri tagad atrodas pēdējā rindā – viņiem ļoti maz jādodas uz vietu, kur viņi jūtas laimīgi.

Zivis

Veiksmes garants darba jomā Zivīm būs spēja ātri mācīties no savām kļūdām un nebūt slinkam, nevilcināties. Mīlestībā veiksme dos viņiem spēju būt viņiem pašiem. Ja jūs patiešām vēlaties mainīt savu dzīvi, jums ir jākāpj no dīvāna. Citādi diemžēl nekādi. Ja jums ir nepieciešams jauns darbs, jums tas ir jāmeklē. Ja gribi mīlēt, jāsāk mīlēt citus.

Kļūt laimīgākiem nav viegls uzdevums, taču daudzi domā, ka nelaimes dara mūs laimīgus, taču tas tā nav. Iepriekš mēs runājām par paradumiem, kas veido šo sajūtu . Ir pienācis laiks tos uzņemt. Veiksmi un labu.

Leave a Comment