Pāvela Globas prognozes nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: daudzus šajā nedēļā sagaidīs liktenīgi notikumi!

Pāvels Globa ir vadošais eksperts astronomisko prognožu jomā. Viņa padomi palīdz simtiem tūkstošu cilvēku gūt panākumus mīlestībā un biznesā katru nedēļu. Ir pienācis laiks uzzināt, ko liktenis mums nesīs no 18. līdz 24. datumam.

Katrai Zvaigžņu zīmei ir svarīga misija. Katram cilvēkam ir patiess dzīves mērķis, kuru, iespējams, daudzi vēl nav sapratuši. Pāvels Globa atzīmē, ka mēs ar jums varēsim atklāt šo noslēpumu vai pietuvoties tam. Jebkurā gadījumā labāk nepadoties. Viss, kas notiek tagad, ir ārkārtīgi svarīgs. Visā jums būs jāmeklē slepenās zīmes, ko Visums jums sūta.

Auns

Planētu enerģija Aunam būs radoša, tāpēc viņiem vajadzētu ātri atbrīvoties no visām bailēm un parādīt pasaulei, kas viņi patiesībā ir. Varat arī atbrīvoties no vecām lietām un nevajadzīgiem savienojumiem. Attiecības, kas savu laiku nokalpojušas, ir jāpārtrauc, jo tās velkas uz grunti. Panākumi visbiežāk pavadīs Aunus, kuri ieņem vadošus amatus. Ja viņu darbs ir saistīts ar uzticības iegūšanu, tad veiksme viņiem uzsmaidīs.

Vērsis

Vēršu cilvēkiem labi jāuztver kritika. Labāk lai paši šīs Zīmes pārstāvji nevienu nekritizē. Lai dzīve mainītos uz labo pusi, viņiem būs jānostiprina savas pozīcijas un jāvelta visas pūles, lai iekarotu citu uzticību. Vērsis ļoti ātri kļūst bagāts, taču viņi ļoti ātri atrod arī nepatikšanas. Septembra beigās viņiem jāiemācās pareizi izmantot savu enerģiju. Plānošana viņiem palīdzēs šajā jautājumā.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: esiet gatavi atteikties no kaut kā, lai tā vietā nāktu, labākas finansiālās iespējas

Lasi arī: Kādus kokus un krūmus nevajadzētu stādīt rudenī?

Dvīņi

Šis būs lielisks laiks rutīnas darbiem, sarunām, lieliem pirkumiem. Mīlestībā labāk sekot, nevis vadīt. Dvīņi var ļaut savam mīļotajam pieņemt sev svarīgus lēmumus. Tas palielinās autoritāti viņa acīs. Arī neliela uzmanība detaļām nenāks par ļaunu. Venēra pārņem iniciatīvu savās rokās. Panākumi mīlestībā gaida tos, kuri var izbēgt no savu baiļu gūsta. To pašu var teikt par darbu.

Vēzis

Vēži pārāk daudz domā. No 18. līdz 24. datumam labāk nedomāt, bet rīkoties. Mazliet vieglprātības palīdzēs jebkas gūt panākumus. Šis būs ļoti, ļoti produktīvs periods Vēžiem. Jums ir jāizmanto katra iespēja, lai kļūtu bagātāks, labāks, laipnāks, gudrāks un laimīgāks. Planētas var uzmest jauku dāvanu, ja Vēži vēlas kaut ko mainīt sevī. Šis laiks ir lieliski piemērots pašsajūtai un darbam ar sevi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment