Pāvela Globas prognozes nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: daudzus šajā nedēļā sagaidīs liktenīgi notikumi!

Lauva

Lauvas var droši mainīt apkārtni, doties atvaļinājumā vai ciemos uz nedēļu. Viņiem tagad galvenais ir atbrīvoties no vientulības. Ir pienācis laiks atrast mīlestību, draudzību un uzlabot attiecības ar mīļajiem. Planētas palīdzēs Lauvām noskaņoties pareizajam noskaņojumam, iegūt pārliecību par sevi un vienkārši kļūt stiprākām. Šis ir viņu laiks, kas ir piepildīts ar iespējām.

Jaunava

Mīlestībā Jaunavām vajag tikai nedaudz pārliecības un vēlmes atrast savu dvēseles palīgu. Tagad jums jāuzrauga savas domas – tās kontrolē veselību un veiksmi. Arī darbā viss izdosies. Galvenais ir nepalaist garām savu iespēju. Visi mērķi tiks sasniegti. Vajag tikai nedaudz mēģināt, pārvarot sevi un savu slinkumu. Nevajag domāt, ka visu var atrisināt pats no sevis – Jaunavas līdzdalība it visā ir vienkārši obligāta.

Svari

Svariem būs jāaktivizē visi savi iekšējie resursi. Nav ieteicams visus spēkus mest cīņā uzreiz. Ir nepieciešams izpētīt situāciju un tad uzmanīgi virzīties uz priekšu. Tikai pēc tam doties uzbrukumā. Mēģiniet skatīties tikai uz priekšu, neatskatoties uz pagātnes kļūdām. Pravietiski sapņi palīdzēs Svariem redzēt nākotni. Tikai paši Svari ir atbildīgi par savām neveiksmēm un kļūdām.

Skorpions

Skorpioni var droši lūgt palīdzību kolēģiem, draugiem, paziņām un mīļajiem. Tagad galvenais ir būt godīgam. Tas arī palīdzēs gūt panākumus mīlestībā un darbā. Skaudības trūkums palīdzēs Skorpioniem piesaistīt panākumus. Šiem cilvēkiem būs jādomā, kā saglabāt mieru un vēlmi virzīties uz priekšu. Šīs septiņas dienas Skorpioniem daudz ko iemācīs. Kaut kas būs jāupurē, kaut kas būs jāiegūst.

Strēlnieks

Strēlniekam labāk izvairīties no ciešas saskarsmes ar savtīgiem cilvēkiem. Atriebība tagad situāciju neatrisinās, tāpēc Strēlnieki var nonākt bezcerīgā situācijā. Izvēles grūtības būs acīmredzamas, jo jums būs jāizlemj, pa kuru ceļu virzīties – īsāko un bīstamāko vai vieglo un bez briesmām, bet garu un nogurdinošu. Brīvdienās varat veikt mājas darbus.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: esiet gatavi atteikties no kaut kā, lai tā vietā nāktu, labākas finansiālās iespējas

Lasi arī: Kādus kokus un krūmus nevajadzētu stādīt rudenī?

Mežāzis

Planētas izkliedēs visas Mežāžu domas. Viņiem ir jāatpūšas un jādomā par kaut ko patīkamu. Ja viņi saskaras aci pret aci ar sarežģītu un neskaidru situāciju, tad var uzticēties savai intuīcijai, jo loģika nepalīdzēs. Tajā pašā laikā labāk būt uzticīgam saviem principiem, bet netiecoties pēc dominēšanas visās jomās. Visticamāk, tagad palīgu nebūs, jo katrs ir aizņemts ar savām lietām.

Ūdensvīrs

Labākais veiksmes talismans Ūdensvīram ir viņu vēlmes un ambīcijas. Viņu spēks var būt neierobežots, bet tie ir jāvirza pareizajā virzienā. Šo cilvēku pusē būs Venēra, emociju un spēka patrons. Tagad jums būs jāizlemj, kur un kā doties tālāk. Zvaigžņu eksperti neiesaka visus savus resursus tērēt kaut kam, kas nav īpaši aktuāls. Ūdensvīram labāk būt ārkārtīgi uzmanīgiem un apdomīgiem, īpaši attiecībā uz naudu.

Zivis

Zivju spēks slēpjas harizmā, taču tās reizēm ir slinkas, ko nav tik viegli pārvarēt. Šīs dienas būs ļoti produktīvas, tāpēc nāksies tikt galā ar slinkumu, turklāt ātri. Ar bailēm un problēmām nāksies tikt galā pašam, taču labāk neatraidīt citu cilvēku palīdzību, ja viņi paši uzņemas iniciatīvu. Labāk arī palikt sev, nedodot sev iemeslu doties ilūziju pasaulē.

Mēs visi varēsim aptvert dažas patiesības, par kurām iepriekš pat nebijām domājuši. No visa, kas notiek, var gūt zināmu mācību. Neobjektivitāte pret sevi un citiem palīdzēs mums mainīt savu dzīvi uz labo pusi.

Leave a Comment