Nepatīkamākās un atbaidošākās Zvaigžņu zīmju pārstāvju īpašības: uzlabojiet tās, lai mainītu apkārtējo attieksmi pret sevi

Ideālu cilvēku nav. Ikvienam ir noteikts trūkumu kopums, no kuriem dažus mums “piešķīra” zvaigznes. Zvaigznes palīdzēs noskaidrot, kāda īpašība cilvēkus no tevis atgrūž.

Visiem cilvēkiem ir nepatīkamas un atbaidošas īpašības, atšķirība ir tikai tā, vai viņi to zina vai ne. Zvaigžņu speciālisti iesaka noskaidrot, kas tevī kaitina un atbaida cilvēkus. Tas palīdzēs jums vai nu pieņemt sevi un savus trūkumus, vai arī sākt strādāt pie sevis, lai kļūtu labāks.

Auns

Nesaturēšana. Būsim godīgi, Auni ir impulsīvākie un nesavaldīgākie zvaigžņu apļa pārstāvji. Auna dusmu uzliesmojums ir pielīdzināms 10 kodolgalviņu sprādzienam: kad Auns kļūst dusmīgs, viņš uzbrūk visiem, kas neviļus pagadās tuvumā. Šos cilvēkus ir ļoti viegli sadusmot, un viņu agresija ir patiesi biedējoša. Par laimi, Auni ātri atdziest, taču ar savu impulsivitāti atgrūž mīļotos.

Vērsis

Pasivitāte. Bieži Vērsi nevar izkustināt no mirušā punkta. Viņus ir grūti piespiest kaut ko darīt. Šīs Zīmes pārstāvji labprātāk sēž savā ierastajā komforta zonā un gaida, kad veiksme atradīs ceļu pie viņiem. Diemžēl Visuma likumi darbojas nedaudz savādāk, un pat Visumu nedaudz satrauc Vērša pasivitāte un neatlaidība.

Lasi arī: Pāvela Globas prognozes nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: daudzus šajā nedēļā sagaidīs liktenīgi notikumi!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: esiet gatavi atteikties no kaut kā, lai tā vietā nāktu, labākas finansiālās iespējas

Dvīņi

Neuzticamība un vieglprātība. Protams, Dvīņi šīs īpašības izrāda automātiski, nedomājot. Viņi kavējas, nepilda solījumus, aizmirst par tikšanām un saistībām tikai savas bērnišķīgās spontanitātes dēļ, taču fakts paliek fakts, ka šāda uzvedība cilvēkus atbaida. Protams, Dvīņi apzināti nevēlas nevienu pievilt, taču viņi atkal un atkal pieviļ, iznīcinot savas dzīves.

Vēzis

Aizdomīgums un piesardzība. Vēži neprot baudīt dzīvi un neļauj to darīt citiem. Tiklīdz atnāk laime, Vēži instinktīvi gaida kādu triku vai dūrienu mugurā. Šīs zīmes pārstāvji netic veiksmei, dodot priekšroku sliktajam. Zvaigžņu eksperti iesaka Vēžiem vismaz ziņkārības labad attīstīt pozitīvu domāšanu: ja nu dzīve patiešām uzlabosies?

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment