Nepatīkamākās un atbaidošākās Zvaigžņu zīmju pārstāvju īpašības: uzlabojiet tās, lai mainītu apkārtējo attieksmi pret sevi

Lauva

Egoisms un pasīvā agresija. Lauvas labprātāk neapgrūtina sevi ar darbu, bet gan deleģē to citiem. Viņi ir panākuši ievērojamus sasniegumus cilvēku manipulēšanas tehnikā . Šīs Zīmes pārstāvji neieslīgst tiešos konfliktos, bet trako un izvairās savā labā. Tieši šīs rakstura īpašības cilvēkus atgrūž.

Jaunava

Garlaicīgi un kritika. Jaunavas vienmēr kritizē visus ar smaidu sejā, bet ne tāpēc, ka viņi ir slikti cilvēki: viņām vienkārši ir tāds raksturs. Viņiem ir svarīgi dot savu ieguldījumu jebkurā lietā, pastāstīt visiem par savu pasaules redzējumu, mācīt un sniegt padomus, ko neviens nav prasījis. Jaunavām ir jākontrolē visi un viss, un tieši tas padara viņas par nepanesamu cilvēku, no kura gribas bēgt nezināmā virzienā.

Svari

Sacensību gars. Izmisīgi tiecoties pēc harmonijas un vēlmes izpatikt visiem, Svari nemitīgi atbaida gan cilvēkus, gan harmoniju. Ja uz Svariem vērīgi neskatās, tos var uztvert kā draudzīgus un atvērtus cilvēkus, taču patiesībā viņi nemitīgi tiecas pēc konkurences. Viņi vienmēr salīdzina sevi ar citiem, cenšoties kļūt labāki, bagātāki, laimīgāki, veiksmīgāki. Ja viņiem nav konkurenta, ar kuru viņi varētu sirsnīgi sacensties, viņi krīt dziļā izmisumā un cieš no garīgā nelīdzsvarotības.

Skorpions

Rupjums. Skorpioni ir pārāk taisni, dažreiz tik ļoti, ka aizvaino citus ar savu kodīgo kritiku. Bet problēma nav pat šajā, bet gan tajā, ka viņu taisnprātība visbiežāk robežojas ar rupjību un rupjību. Turklāt Skorpioni pat nedomā, ka viņu vārdi ir aizskaroši. Rodas iespaids, ka viņiem ir vienalga, vai viņi kādu aizskar vai nē. Zvaigžņu eksperti iesaka Skorpioniem pārvarēt šo trūkumu un būt uzmanīgākiem pret citu cilvēku jūtām.

Strēlnieks

Narcisms un runīgums. Parasti šīs rakstura iezīmes parādās pa pāriem. Strēlnieki ir tik ļoti pieķērušies sev, ka naivi uzskata, ka visiem apkārtējiem ir interesanti klausīties viņu stāstus par saviem mīļajiem. Protams, augsta pašcieņa  ir lieliska, taču visiem apkārtējiem par to nav jāzina. Strēlniekiem ir svarīgi atcerēties, ka viņu dzīve un panākumi nav vienīgie sarunu temati.

Lasi arī: Pāvela Globas prognozes nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: daudzus šajā nedēļā sagaidīs liktenīgi notikumi!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: esiet gatavi atteikties no kaut kā, lai tā vietā nāktu, labākas finansiālās iespējas

Mežāzis

Skopums. Mežāži ļoti mīl naudu, tik ļoti, ka viņi dod priekšroku to krāt. Viņiem ir ļoti grūti ignorēt akcijas vai izpārdošanu. Viņi var viegli norunāt randiņu, bet ne restorānā, bet ātrās ēdināšanas kafejnīcā, jo viņiem ir atlaides vakarā: pēc pulksten 19:00 visi ēdieni ir par puscenu.

Ūdensvīrs

Bezsirdība. Reizēm Ūdensvīri izslēdz savas jūtas un šķiet auksti un vienaldzīgi. Šādos brīžos kļūst grūti uzturēt kontaktu ar viņiem, jo ​​viņi absolūti nevēlas klausīties un just līdzi citiem. Tā vietā viņi uzvelk vienaldzības masku, nonāk ēnā vai ieņem ārēja novērotāja vietu.

Zivis

Sapņošana. Zivis prot izrādīties, un tas pat piešķir viņām šarmu, taču pēc Zivju labākas iepazīšanas cilvēki sāk ieturēt distanci. Fakts ir tāds, ka šīs zīmes pārstāvjiem bieži ir galva mākoņos, pilnībā aizmirstot, ka ir reāla dzīve un īsti cilvēki. Komunikācija ir divvirzienu process, un Zivīm tas ir jāiemācās. Viegla sapņošana  ir neparasta, bet viena nepārtraukta miglaina dūmaka jau ir garlaicīga.

Jebkurai zīmei var būt gan priekšrocības, gan trūkumi. Galvenais ir nekoncentrēties uz slikto, bet koncentrēties tikai uz labo. Katrs cilvēks ir labs savā veidā, un katram ir spēks pārvērst savas vājās puses stiprās. 

Leave a Comment