Zvaigžņu prognoze 2023. gada novembrim: viss mainīsies, bet ne visiem uz labo pusi!

Pēdējais rudens mēnesis solās būt visai neprognozējams un grūts, bet tiksim galā, īpaši, ja ieklausīsimies zvaigžņu ekspertu padomos. Laiks noskaidrot, ko īsti speciālisti Zvaigžņu zīmēm iesaka novembrī.

Pirmais un vissvarīgākais noteikums veiksmīgam 2023. gada novembrim ir saglabāt veselību. Mēģiniet vispirms domāt par viņu, nevis par biznesu un darbu. Neaizmirstiet, ka domas kontrolē veselību, tāpēc vispirms “jāārstē” galva un dvēsele, un tad tikai ķermenis. Dzīvot ar veselīgām domām būs daudz vieglāk.

Auns

Auniem gaidāms finansiāli grūts laiks, taču mīlas sfērā viņiem izdosies izlauzties. Zvaigznes un planētas liks vienbalsīgi pukstēt Aunu mīlētāju un viņu otrās pusītes sirdīm. Precīzāk, viņi sniegs palīdzību, mēģinot pārvarēt pārpratumus, sūdzības un negatīvismu. Novembri Aunam labāk sākt ar mājas ģenerāltīrīšanu, ja vien viņi to nav izdarījuši oktobra beigās.

Vērsis

Vērsim vajadzētu atcerēties agrāk saņemtos padomus likt lietā. Pilnīgi iespējams, ka nesenā pagātnē kāds no draugiem, radiniekiem vai paziņām sniedzis viņiem svarīgus ieteikumus. Ir pienācis laiks atcerēties, kādi bija šie vārdi. Novembrī tev jābūt piepildītam ar apkārtējo gudrībām un jāatceras, ka jebkura palīdzība būs apsveicama. Jums nevajadzētu no tā atteikties lepnuma dēļ.

Lasi arī: Pārsteidzošas Sarovas Paraskevas prognozes, drīz viss mainīsies

Lasi arī: Jeļena Golunova: kā piešūt pogu talismanu veiksmei

Dvīņi

Visticamāk, veidosies projekti, uz kuriem Dvīņi liek lielas cerības. Tas galvenokārt attiecas uz darbu un uzņēmējdarbību. Jums ir jāizvirza mērķi un jāiet uz tiem, strādājot un cenšoties kļūt labākam. Mīlestībā situācija ir līdzīga. Ja Dvīņiem kāds ļoti patīk, tad varbūt ir vērts cilvēkam par to pastāstīt. Patiesībai nav nekā slikta. Tas ietaupa laiku, pūles un nervus.

Vēzis

Vēži var droši pārslēgt uzmanību no mīlestības uz darbu vai otrādi. Ja viņiem kaut kas ir apnicis, tad viņiem ir jāatpūšas no tā. Šīs Zīmes cilvēkiem intuīcija būs ideāls ceļvedis, kas palīdzēs atrast patiesību un kļūt laimīgākiem. Ir svarīgi paļauties uz savu sesto maņu, bet neaizmirst par veselo saprātu. Mēneša beigas ir ideālas zināšanu iegūšanai.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment