Pārsteidzošas Sarovas Paraskevas prognozes, drīz viss mainīsies

Notikumus, kas šobrīd notiek mūsu pasaulē, kāds paredzēja. Pareģojumi par 2024. gadu tika izteikti tālajā 20. gadsimta vidū. Un šodien mēs esam liecinieki šo prognožu piepildījumam. Esmu sagatavojusi saviem lasītājiem vēl vienu unikālu pareģojumu par nākotni no Sarovas svētās Paraskevas. Svētā, kura dzīvoja 19.–20.gs.

Lasi arī: 2 bīstamākās dienas 2023. gada novembrī: esiet ļoti uzmanīgi šajās dienās!

Lasi arī: Spēka dienas 2023. gada novembrī: izmantojiet, lai gūtu panākumus vēlamajā jomā!

Viņu sauca Paraskeva Diveevskaya vai Pasha Sarovskaya. Viņa paņēma šo vārdu sev. Pasaulē viņu sauca Irina, un viņa bija viena no dzimtcilvēkiem. Viņas garajā, vairāk nekā simts gadu ilgajā mūžā, sievietes prognozes vienmēr bija pareizas. Svētais tika kanonizēts tikai 2007. gadā. Sarovas Paraskeva bija tik slavena, ka tikās ar pašu Krievijas imperatoru Nikolaju II. Tieši viņa paredzēja viņa atteikšanos no troņa, traģisko nāvi un kanonizāciju daudzus gadus vēlāk. Bet Paraskeva Sarovskaja redzēja ne tikai impērijas nākotni.

Pareģojumi 2024. gadam

2024. gads tiek uzskatīts par jauna zemes perioda sākuma gadu. No šī perioda uz Zemes notiks notikumi, kas nekad agrāk nav bijuši. Un cilvēci gaida lielas pārmaiņas un satricinājumi. Zeme ir nogurusi no savu iemītnieku patērnieciskuma un vēlas viņiem dot mācību. Vairāk nekā viens gaišreģis prognozēja briesmīgas kataklizmas un viesuļvētras. Bet Paraskeva Sarovskaja redzēja, kas notiks ar valstīm.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment