Zvaigžņu prognoze 2023. gada novembrim: viss mainīsies, bet ne visiem uz labo pusi!

Lauva

Lauvām jāsāk ieklausīties savās sirdīs. Tas palīdzēs jums noskaņoties uz tādu pašu viļņa garumu kā Visuma spēki. Sarežģītās situācijās šī metode darbosies diezgan bieži un efektīvi. Lauvām ir jābūt atsaucīgākām, sazinoties ar mīļajiem. Zvaigžņu ekspertu uzskata, ka novembrī Lauvām palīdzība tiks lūgta daudz biežāk. Nav jēgas atteikt.

Jaunava

Jaunavas bieži vien atsakās no mērķiem vai sapņiem, redzot sev priekšā kādas grūtības, taču novembrī tas ir stingri aizliegts. Ja viņiem šķiet, ka mērķis ir nesasniedzams, tad vienkārši jāmaina rīcības plāns, nevis pats mērķis. Jaunavām vajadzētu izmēģināt dažādas tehnikas, pieejas, metodes. Atteikties no iesāktā un pateikt sev “es nevaru” nav risinājums. Jums jācīnās par savu vietu Saulē un par savu laimi.

Svari

Svariem vajadzētu būt uzmanīgākiem pret cilvēkiem. Tas attiecas uz situācijām, kad citi izrāda rūpes, mīlestību un laipnību. Planētas ļoti vēlas, lai Svari visam šādi atbildētu. Novembrī jūs nevarēsit vienkārši ņemt un ņemt, neko nedodot pretī. Jābūt laipnākam un jāiemācās dāvināt dāvanas, sniegt bezmaksas pakalpojumus, bet ne sev par sliktu.

Skorpions

Ja Skorpioniem ir lieka nauda, ​​tad jātaupa savs laiks un enerģija, nenoslīkstot biznesā un nepazūdot darbā. Ja jums ir daudz brīvā laika, tad labāk to sadalīt pēc iespējas saprātīgāk, lai jūsu grafikā būtu gan mājas darbi, gan darbs, gan mīlestība. 2023. gada novembris ir ideāls periods, lai nonāktu līdzsvaram un saprastu, ko dzīvē darīt tālāk.

Strēlnieks

Strēlniekam ir jāizvirza jauni mērķi un jādomā par nākotni kopumā. Šeit ir svarīgi atcerēties, ka tas, kurš pārvieto kalnus, vispirms pārvieto mazus akmeņus. Tas ir mājiens, ka labāk nesteigties. Ir jāsāk ar kaut ko vienkāršu, it īpaši, ja tas attiecas uz lietām, kas Strēlniekam ir pilnīgi jaunas. Sazinoties ar cilvēkiem, zvaigžņu eksperti iesaka pārstāt visu uztvert pārāk personiski.

Lasi arī: Pārsteidzošas Sarovas Paraskevas prognozes, drīz viss mainīsies

Lasi arī: Jeļena Golunova: kā piešūt pogu talismanu veiksmei

Mežāzis

Mežāžiem jābeidz slēpties aiz vienaldzības maskas. Ja kādam no taviem tuviem cilvēkiem būs lielas problēmas, Mežāžiem labāk neizlikties, ka tas viņus nekādi neskar. Rūpes, laipnība un uzmanība ir dārgi. Labie darbi uzlabos karmu, pašsajūtu, uzmundrinās un stiprinās dotās Zvaigžņu zīmes pārstāvju reputāciju.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs var koncentrēties uz mīlas sfēru. Uzsākot uzvaras gājienu pa mīlestības un attiecību pasauli, viņi varēs atrast laimi un kļūt laimīgāki. Ja nevēlies veltīt laiku šai jomai, tad vari mesties darbos, bet galvenais, lai Ūdensvīram tas patīk, pretējā gadījumā novembrī vari ļoti ātri izdegt. Tagad galvenais mērķis ir baudīt dzīvi.

Zivis

Novembra noderīgākā Zivju rakstura īpašība ir pacietība. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka Zivīm nevajadzētu steigties un nevajag steigties no vienas lietas pie otras. Viņi arī teica dažus vārdus par izskatu. Šiem cilvēkiem jātiecas pēc praktiskuma un vienkāršības. Šāds izskats viņiem būs vislabvēlīgākais. Nav nepieciešams piesaistīt nevajadzīgus skatienus. Novembrī tas neko labu nenovedīs.

Jūs vienmēr varat saglabāt savu veiksmi un izvairīties no nepatikšanām. Piemēram, var ieklausīties zvaigžņu ekspertu padomos un nerimtīgi tiem sekot. Ir arī noderīgi izmantot katras dienas burvju noteikumus, par kuriem mēs runājām iepriekš. Lai tev veicas un lai jauka rudens beigas.

Leave a Comment