Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 30. oktobra līdz 5. novembrim: esiet uzmanīgi saskarsmē ar apkārtējiem cilvēkiem!

Pāvela Globas nedēļas prognoze pastāstīs, kā pareizi sadalīt spēkus, lai gūtu panākumus mīlestībā, biznesā, finansēs un arī nezaudētu veiksmi nākamajā periodā.

Oktobra un novembra krustojumā jums jābūt uzmanīgākam pret apkārtējiem cilvēkiem. Visas problēmas un neveiksmes atnāks visnepiemērotākajos brīžos. Šie padomi var palīdzēt izvairīties no nepatikšanām vai samazināt jebkāda mēroga neparedzētu problēmu radītos bojājumus.

Auns

Šonedēļ Aunam var rasties traka ideja vai uzmācīga doma. Viņa var pārņemt varu pār viņiem, tāpēc jums jābūt uzmanīgam un gudrākam. Arī Pāvels Globa uzskata, ka vairāk jādomā par to, kā pārvarēt šķēršļus, nevis apiet tos vai krāpties. Drosme būs nepieciešama gan šīs zīmes vīriešiem, gan sievietēm. Iespējams, ka Aunā biežāk klausīsies draugi, kolēģi un radi.

Vērsis

Laika posmā no 30. oktobra līdz 5. novembrim Vērsim noteikti nevajadzētu dzenāt divus putnus ar vienu akmeni: vai nu mīlestību, vai darbu. Jums būs jāizdara izvēle. Pāvels Globa iesaka risināt aktuālākās lietas un problēmas. Nedēļas nogalē nakts gaismēnu noskaņojums būs ļoti labvēlīgs, tāpēc vajadzēs kārtīgi atpūsties, pamainīt apkārtni, doties iepirkties. Šo laiku var veltīt saviem mīļajiem.

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada novembrim

Lasi arī: Pārsteidzošas Sarovas Paraskevas prognozes, drīz viss mainīsies

Dvīņi

Dvīņiem nepalīdzēs mainīt zvaigznes un planētas likteni. Šo septiņu dienu laikā Dvīņus viss ievilks rutīnā. Šis ir tam piemērots laiks. ķerties pie svarīgākajām lietām. Protams, jums ir jāatpūšas, bet labāk to darīt 3. un 4. novembrī – spēka dienās. Cilvēki var būt uzmācīgi, tāpēc, palīdzot kādam tuvam vai pazīstamam cilvēkam, ir ieteicams gudri sadalīt spēkus.

Vēzis

Speciālisti iesaka Vēžiem izmest no galvas nevajadzīgas domas par problēmām un pagātni. Pārmērīga iniciatīva tiks sodīta – gan mīlestībā, gan darbā, tāpēc tagad labāk nodarboties tikai ar saviem tuvākajiem pienākumiem. Iespējams, Vēžus uzbrūk izmisums. Mierīgs, bet interesants atvaļinājums un neliela ainavas maiņa palīdzēs ar to tikt galā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment