Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 30. oktobra līdz 5. novembrim: Vērsim būs jāpieliek pūles, Strēlnieku sagaida reputācijas problēmas!

Šonedēļ daudzus sagaida problēmas ar naudu: planētu ietekme ļoti ietekmēs finanšu sfēru. Zvaigžņu ekspertu padomi šim periodam palīdzēs nepazaudēt naudu.

Merkurs joprojām ir vājš, tāpēc nebrīnieties, ja pēkšņi par lielu naudu vēlaties iegādāties kaut ko nederīgu. Pirms katra pirkuma jums ir jādomā. Nav arī laba doma darbus un lietas atlikt uz citu laiku, it īpaši, ja kādam kaut ko apsolījāt. Pagātnes un šīs nedēļas problēmas var pārvērsties finansiāli izdevīgās situācijās, pateicoties Saturna atbrīvošanai no retrogrāda 4. novembrī. Tāpat spēka diena būs 3. Mums joprojām būs grūti pieņemt lēmumus, tāpēc esiet uzmanīgi.

Auns

Zvaigžņu eksperti iesaka Aunam atturēties no bezjēdzīgām fantāzijām par naudu, lai oktobra beigās un novembra sākumā nemeklētu vieglu naudu. Dzīvsudrabs liks, ka interesantas idejas izrādīsies bezjēdzīgas. Vieglprātīga attieksme pret naudu un biznesu var būt liktenīga. Nedēļu labāk sākt ar izdevumu plānošanu un samazināšanu. Zvaigžņu eksperti arī iesaka rūpīgi pārbaudīt dokumentus.

Vērsis

Pilnīgi iespējams, ka finanšu sektors no Vērša prasīs maksimālu atdevi. Iespējams, ka tev ir jāizdara ļoti svarīga izvēle un ceļā jāsastopas ar dilemmu. Tagad ārkārtīgi svarīgi ir turpināt ievērot iepriekš plānoto kursu. Pēc ekspertu domām, vislabāk ir atlikt mājas darbus un koncentrēties uz darbu. Sarežģītās situācijās jūs varat paļauties uz savu radošumu, bet ne uz nejaušību.

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada novembrim

Lasi arī: Pārsteidzošas Sarovas Paraskevas prognozes, drīz viss mainīsies

Dvīņi

Dvīņiem rūpīgi jāuzrauga savi ienākumi un izdevumi. Nauda var burtiski izslīdēt caur pirkstiem. Īpaši budžetam būs postoši pirkumi, kas saistīti ar tēlu – jaunas drēbes un visu, kas saistīts ar izskatu, pagaidām labāk nepirkt. Citādi planētas var noderēt – nedēļas beigās tās iepriecinās Dvīņus ar jaunām iespējām un radošām idejām.

Vēzis

Vēža patronplanētas šonedēļ veiks zināmas korekcijas šo cilvēku finansiālajā un darba dzīvē. Plānu un finanšu darījumu īstenošana var būt sarežģīta. Vēžiem ir svarīgi kontrolēt sevi un savu apetīti: nepamatoti riski izmaksās ļoti dārgi. Vēžiem nevajadzētu domāt par vēlmēm, kā arī to, ko var izdarīt tagad, atlikt uz vēlāku laiku.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment