Astro prognoze 2024. gada janvārim: bez piesardzības neiztikt, bet kopumā mēnesis būs veiksmīgs!

Sākas 2024. gada pirmais mēnesis. Iesakām iepazīties ar astro prognozes padomiem nākamajam periodam, lai nodrošinātu sev veiksmi un izvairītos no problēmām visās dzīves jomās.

Zvaigznes un planētas sola jums un man veiksmi šajās dienās. Protams, dažām Zvaigžņu zīmēm būs jāievēro piesardzība nedaudz biežāk nekā citām, taču tas nenozīmē, ka janvāris viņām būs negatīvs mēnesis. Drīzāk, gluži otrādi, noskaņojums paceļas, gaidot ko jaunu un maģisku līdz ar jaunā gada atnākšanu. Ja pēkšņi krītat melanholijā, izmantojiet burvestības pret melanholiju un izmisumu, kas palīdzēs pārdzīvot šo auksto mēnesi un atbrīvoties no negatīvām domām, kurām vajadzētu palielināt jūsu produktivitāti uz vājās Veneras fona – vienīgās planētas, kas var sabojāt jūsu garastāvokli. nav iemesla.

Auns

Auni nav jūtīgi cilvēki, un janvārī viņi kļūs pavisam necaurejami. Tas nozīmē, ka neviens tos nesalauzīs. Gada pirmajā mēnesī tas viņiem palīdzēs nostiprināt savas pozīcijas biznesā un darbā un vēl vairāk koncentrēties uz panākumiem iecienītajā biznesā. Līdz ar nejutības palielināšanos pret negatīvismu un spiedienu, jūsu garastāvoklis stabilizēsies un fobijas pazudīs.

Vērsis

Vērsim šis ir lielisks laiks, lai aktīvi darbotos jebkurā jomā. Viņi var droši dzenāt divus putnus ar vienu akmeni – finansiālus un mīlestības panākumus. Ja darbā rodas jauni uzdevumi, jums tie jāpieiet ar vislielāko piesardzību. Ir ļoti svarīgi saglabāt uzmanību detaļām un pārbaudīt sevi, lai izvairītos no kļūdām. Planētas ir viņu pusē, tāpēc, ja ir vēlme, visam vajadzētu izdoties.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2024. gada 1. līdz 7. janvārim: jaunas iespējas dažādās dzīves sfērās!

Lasi arī: Vienkārša ēdienkarte Jaunajam gadam, kas priecēs viesus un palīdzēs saimniecei ietaupīt enerģiju svinībām

Dvīņi

Dvīņi janvārī kļūs mazāk kaprīzi, ko izraisīs Merkura un Marsa sinerģija. Zvaigžņu eksperti ierindo Dvīņus vienā no pirmajām vietām starp sirsnīgākajām janvāra Zvaigžņu zīmēm. Tas nozīmē, ka viņiem vienkārši ir jābūt pašiem, un tad cilvēki pie viņiem tiks piesaistīti. Viņi varēs atrast jaunus draugus, dvēseles radinieku vai izlīgt mieru ar tiem, ar kuriem attiecības iepriekš ir ļoti pasliktinājušās, atrodot kompromisu.

Vēzis

Spēcīgu un spontānu garastāvokļa maiņu un depresīvu domu uzplūdu periodam ir pienākušas beigas. Vēži var kļūt stiprāki un veiksmīgāki. Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks biznesa tikšanām, intervijām, darba maiņai un biznesa uzsākšanai. Tas pats attiecas uz svarīgiem pirkumiem. Jūs varat pavadīt mēnesi mierīgā vidē vai mēģināt veikt spēcīgu lēcienu uz priekšu vai doties ceļojumā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment