Ko katrs Zvaigžņu zīmes pārstāvis ņems līdzi uz vientuļu salu

Iedomājieties – okeāns, sala un jūs. Neviens cits, izņemot jūs, palmas un savvaļas dzīvnieki. Kādas lietas Zvaigžņu zīmju pārstāvji ņemtu līdzi uz šo vientuļo salu? Uzzini šajā rakstā!

Auns

Auns, nedomājot, paņemtu grilu, lai pagatavotu šašliku no sagūstīta makaka. Viņš neaizmirsīs par loku un bultām medībām. Un, protams, viņa koferī būtu pudele viņa mīļāko smaržu, katram gadījumam, ja viņš satiks savu Piektdienu uz šīs salas?

Vērsis

Vērsis, pirmkārt, ņemtu to, kas palīdzētu viņam salā dzīvot vairāk vai mazāk ērti. Droši vien tas būtu šūpuļkrēsls vai šūpuļtīkls, kurā viņš patvertos no svelmainās saules. Vērsis paņemtu līdzi arī savas mīļākās čības un, iespējams, savu mīļāko suni, lai paspilgtinātu savu vientulību tuksnešainajā salā.

Lasi arī: Kā nēsāt gredzenus, lai tie nestu laimi!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 15. līdz 21. janvārim: pārmaiņas uz labo pusi!

Dvīņi

Dvīņi, dodoties uz salu, noteikti ņemtu līdzi portatīvo datoru ar internetu, lai vienmēr būtu lietas kursā par to, kas notiek “kontinentālā”. Viņi arī ņems līdzi Aunu, lai apgādātu viņiem pērtiķu kebabus.

Vēzis

Vēzis noteikti paņemtu līdzi nepieciešamākās un praktiskākās lietas. Visticamāk, tas būtu cirvis, nazis un virve. Eksotiskajos apstākļos šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvis ātri sakārtotu savu dzīvi, pat neskatoties uz visu ērtību trūkumu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment